technopat kadar gereksiz bir forum yok net!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

john

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
623
Arkadaşlar ben genelde burdayım burdan cevap gelmeyince bazı konularımı ordada açmaya çalışıyorum ,evet ( açmaya çalışıyorum) çünkü her seferinde
gereksiz şeyler.png
bunu alıyorum bir yazı yazıcam tamam büyük harf koydum nokta koydum sonra yasaklandınız diye bir şey geliyor bakıyorum markanın ismisi küçük yazmışım diye var mı böyle bir saçmalık ya buranın gözünü seviyim okuyan okumayan insanı ayırmıyorlar en azından <3

(şimdi bi baktımda tek şikayetçi ben değilmişim:)

Technopat'ın kuralları çok ağır.
O yüzden çok fazla troll kişi barınamıyor. Genelde troll kişiler yazım hatası yüzünden çoktan banlanmış oluyor
Fakat ciddi kişilerde patlayabiliyor bazen.

O yüzden çok fazla troll kişi barınamıyor. Genelde troll kişiler yazım hatası yüzünden çoktan banlanmış oluyor.
evet tamam iyi ama trollük bir yazı yokki dalga geçmiyorum bile orda ciddi ciddi bir soru sordum yaşlı forumu ya resmen

O yüzden çok fazla troll kişi barınamıyor. Genelde troll kişiler yazım hatası yüzünden çoktan banlanmış oluyor.
Troll olmayanlar da beraberinde giriyor. Tek bir nokta yüzünden. Sanarsın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kürsüye çıkıp konuşma yapacaksın.

Fazla sert konu başlığı kapanır konu al rezi

troll kişiler burda ya technopat da troll konu acamadiklarini burda açiyorlar

evet tamam iyi ama trollük bir yazı yokki dalga geçmiyorum bile orda ciddi ciddi bir soru sordum yaşlı forumu ya resmen
Yaşlı forumu değil Technopat. Moderatörlerin kuralları çok sıkı.
Technopat'ta bile bol bol konu açıp ''Bu sıkı yönetimde ne?'' tarzı sorular soruyor insanlar.

Ben de saçma bir sebepten dolayı 1 senelik ban yedim ama forumlarda bunu dile getirmiyorum. Oranın kuralları buraya göre çok daha katı.

Adam geliyor dolaylı yoldan besbelli bana küfür ediyor ve mesajı silinmiyor 3 gün yok ortada gibi bir durum yok orada.

Dil bilmeyen insan ağlıyor "Technopat kadar gereksiz bir forum yok" diye. Kuralları öyle, yazım kurallarına uyacaksın diyor. Demiyor ki, sabah 5'te sayım var herkes forumda olacak, olmayanlar banlanacak. Abartıyor millet.
ya bir insanın her yazdığı yazı için mi 1 saat banlanır ya cevap verdiğimdede öyle oluyor yeni katıldım birde takıntılarımı var bana anlayamadım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,887
Üyeler
186,257
Son üye
LEYONE
Geri