İntel Core Pentium E5200 vs E5700

en ucuz Quad ne kadar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nereden aldınız o kadar ?
q6600 sıfır olarak 150 TL'ye bulunur hocam buda 2.el ama get ile alırsanız sıkıntı çıkmaz https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-core2-quad-q8400-2,66-ghz-4m-1333-mhz-lga775-dort-ceki-934552791/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...lgisayar-masaustu-intel-q9400-935766139/detay bu daha mantıklı birde bunu buldm

Bütçeniz ne kadar yardımcı olalım?

Aliexpress kuponla almıştım Kargo+Vergi dahil :)
100 lira diyelim anakart lga 775 modelini bilmiyorum fakat birazdan öğrenirim psu büyük ihtimal everest 350 watt

şehir dışından alamam ordu da yaşıyorum

100 lira diyelim anakart lga 775 modelini bilmiyorum fakat birazdan öğrenirim psu büyük ihtimal everest 350 watt

şehir dışından alamam ordu da yaşıyorum
hocam bu ilanlar kargo ile gönderiyor param güvende ile alı seçerseniz aynı hepsi burada gittigidiyor gibi size gönderiliyor

tamamdır öğrenince etiketlerim
hocam cpu-z ile öğrenmeniz çok kolay olur

hocam bu ilanlar kargo ile gönderiyor param güvende ile alı seçerseniz aynı hepsi burada gittigidiyor gibi size gönderiliyor

hocam cpu-z ile öğrenmeniz çok kolay olur
biliyorum fakat sistem benim değil

Eğer sizin için bir sıkıntı yoksa bu ürünü alabilirsiniz ben bu satıcıdan aldım tabi anakartınız destekliyorsa fiyata vergiler dahil olması lazım 10 tl de kargo var 123TL ama aliexpress'te her zaman kupon vardır hesabınız yokas aliexpress hesabı açabilirsiniz illa ki bir kupon verecektir size fiyat daha uyguna gelir.

Eğer sizin için bir sıkıntı yoksa bu ürünü alabilirsiniz ben bu satıcıdan aldım tabi anakartınız destekliyorsa fiyata vergiler dahil olması lazım 10 TL de kargo var 123TL ama aliexpress'te her zaman kupon vardır hesabınız yokas aliexpress hesabı açabilirsiniz illa ki bir kupon verecektir size fiyat daha uyguna gelir.
peki ne gibi performans farkı olur ? ekran kartını unuttum hd 4500 gibi bir şey

peki ne gibi performans farkı olur ? ekran kartını unuttum hd 4500 gibi bir şey
Çok düşük bir kart ne gibi bir performans artışı olur ben tam bilemiyorum diğer arkadaşlar yazar kart hiç yoktan HD 6000 7000 serisi olsaydı daha iyi olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,524
Üyeler
189,103
Son üye
Akbulut20
Geri