Steam iade kabul olurmu acaba

KOVLL

80+
Reaksiyon skoru
3
Steam den Rainbow Six siege aldım oyun eğlenceli gelmedi ve çok zordu oyunu alalim 5 gün oldu ve 2.8 saat oynamişim iade talebinde bulundum ve oyun eğlenceli değil eğlenceli değil ve çok zor sürekli ölüyorum o yüzden iade etmek istiyorum yazdim kabul olurmu acaba

2 saat sınırı var normalde fakat 2.3 saat oynadığım oyun iade edilmişti. Edilmeyebilir ama denemekten zarar gelmez.

2 saatten az oynaman gerekiyor diye biliyorum ve rainbow ilk başlarda çok sıkıcı gelir sonradan alışırsın. En az 2 hafta oynaman lazım ki operatörlere biraz olsun alışasın

şansını dene normalde max 2 saat ve 14 günü geçmemesi lazım

Steam den Rainbow Six siege aldım oyun eğlenceli gelmedi ve çok zordu oyunu alalim 5 gün oldu ve 2.8 saat oynamişim iade talebinde bulundum ve oyun eğlenceli değil eğlenceli değil ve çok zor sürekli ölüyorum o yüzden iade etmek istiyorum yazdim kabul olurmu acaba
Steam saat konusunda biraz troleranslı şansınızı deneyin.

2 saatden az oynaman gerek ve 2 haftada falan belki alışırsın oyuna yinede denemekten zarar gelmez

Kabul edilmez.

rainbow sabır oyunu
20 saat yaparsanız eğlenceli gelecektir azmetmeniz gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rainbow sabır oyunu
20 saat yaparsanız eğlenceli gelecektir azmetmeniz gerek
isterseniz beraber oynayabiliriz yaşınıza göre

2 saat sınırı var fakat 3 saat oynanmış oyun iadesi kabul olan kişiler var. Deneyebilirsin.

Benim 2.7 kabul olmuştu.

arkadaşlar iadem kabul oldu 1 maç lol girdim maçin 20. dk larina doğru kabul oldu

bence mantıklı ve düzgün bir açıklama yaptiğim için kabul oldu sizde deneyebilirsiniz

Son düzenleme:
arkadaşlar iadem kabul oldu 1 maç lol girdim maçin 20. dk larina doğru kabul oldu

bence mantıklı ve düzgün bir açıklama yaptiğim için kabul oldu sizde deneyebilirsiniz
Steam şöyle iade konusunda: Eğer oyun saati 0 ve 2.9 arası ise kabul olur ama ne kadar artarsa süre, o kadar zorlaşır kabul edilmesi (çok nadir 3 bile kabul oluyor).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,709
Üyeler
186,524
Son üye
ATMACA!
Geri