YARDIM Derse bir türlü başlayamıyorum

Instagram laneti bırakamıyorum söyle oyun oynardım yalanım yok hepsini sildim iyi hazırlanmak için sadece boş vakitlerimde dizi film izliyorum kulturlenmek eğlenmek amaçlı ınstagram i nasıl bırakırım bi bakıyorum tekrar bakma ihtiyacı duyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurtarın beni şu beladan nasıl kurtulcam
Telefonu ailenin kontolüne ver. Bende başta sınava hazırlanırken ayarı kaçırıyordum. Ailemin kontrolüne verince ara sıra bakmaya başladım ve bu bakma alışkanlığı git gide azaldı. Bir süre sonra bakma gereği bile duymadım. Hatta bakmamaya alıştığım için sınavdan sonra bile bakma ihtiyacı duymadım.

Telefonu ailenin kontolüne ver. Bende başta sınava hazırlanırken ayarı kaçırıyordum. Ailemin kontrolüne verince ara sıra bakmaya başladım ve bu bakma alışkanlığı git gide azaldı. Bir süre sonra bakma gereği bile duymadım. Hatta bakmamaya alıştığım için sınavdan sonra bile bakma ihtiyacı duymadım.
Nefis meselesi biraz telefonu yanında kalacak şekilde kendimi test edecegim eğer nefsimi kontrol edemzsem vereceğim

Abicim böle bisi yaptim umarım faydası olur ınstagrami kapasammi acaba
Nefis meselesi biraz telefonu yanında kalacak şekilde kendimi test edecegim eğer nefsimi kontrol edemzsem vereceğim

Ekler

• Screenshot_20210708-144644_Package installer.jpg
    Screenshot_20210708-144644_Package installer.jpg
    478.3 KB · Hit: 23

Abicim böle bisi yaptim umarım faydası olur ınstagrami kapasammi acaba
Bir anda bırakabileceksen hesabını dondur ama bir anda bırakmanı tavsiye etmem. Çünkü krize girebilirsin. Kriz dediğim saç baş yolunacak anlamında değil. Canın sıkılması falan yani. Yavaş yavaş bırakmaya çalış. Okullar açılıncaya kadar tamamen bırakmış ol ama.

Aşırı cringe hissediyorum ancak şu sözü hatırla,
İnsanlar cennete gitmek istiyor ancak kimse ölmek istemiyor. Aynı insanların zengin olmayı isteyip hiç çalışmaması gibi.

Bir anda bırakabileceksen hesabını dondur ama bir anda bırakmanı tavsiye etmem. Çünkü krize girebilirsin. Kriz dediğim saç baş yolunacak anlamında değil. Canın sıkılması falan yani. Yavaş yavaş bırakmaya çalış. Okullar açılıncaya kadar tamamen bırakmış ol ama.
Onu dizi fln filmlerle gidermeyi düşünüyorum

Aşırı cringe hissediyorum ancak şu sözü hatırla,
İnsanlar cennete gitmek istiyor ancak kimse ölmek istemiyor. Aynı insanların zengin olmayı isteyip hiç çalışmaması gibi.
Ayn ama artık bir ucundan tutmak gerek

Geri