TP LINK TL-WN722N USB WiFi Adaptörü Elektrik Kaçırıyor!

rmzncvhr

80+
Reaksiyon skoru
0
İlk defa bugün başıma geldi aylardır kullanıyorum. PC deki internet bir anda gitti ve bende düzeltmek için antenle oynadım. O sırada antenin adaptöre bağlanan metal kısmına elim değdi ve elektrik çarptı hafif biçimde. Daha sonra farklı girişlere çıkarıp taktım sorun düzelmedi. Wifi adaptörünü takıp 5dk internette dolanınca bu oluyor. Ayrıca kasanın herhangi bir yerine dokunduğum zaman da bu sefer yüksek biçimde elektrik çarptı. O an PC yi kapadım ve adaptörün antenini çıkarıp bende var olan başka bir anten taktım. Sorun şuan düzeldi gibi duruyor fakat bu neden oldu? Bir daha olma ihtimali var mı? Sizce durum nedir?

Durum biraz saçma. 12V güç beslemeli modemden nasıl elektrik çarptığını anlayamadım. Statik elektrik olabilir mi?

Durum biraz saçma. 12V güç beslemeli modemden nasıl elektrik çarptığını anlayamadım. Statik elektrik olabilir mi?
Antenin içindeki kablolar birbirine değip kısa devre mi yaptırıyor bende anlamadım. Anten değişince sorun düzeldi. Fakat buna tam anlamıyla ne sebep oldu merak ediyorum. Statik elektrik ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Antenin içindeki kablolar birbirine değip kısa devre mi yaptırıyor bende anlamadım. Anten değişince sorun düzeldi. Fakat buna tam anlamıyla ne sebep oldu merak ediyorum. Statik elektrik ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Modemin kendi anteniyle tekrar dener misiniz?

Denedim öncesinden, yine aynısı oldu. 5dk' ya kalmadan PC' nin internet gidiyor ve adaptörün metal kısımlarına dokunduğumda ya da kasaya dokunduğumda elektrik çarpıyor. Wifi adaptörünü çıkardığımda ise sorun düzeliyor.
Garantiye gönderin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri