Yiğiter Sarı
80+
- Reaksiyon skoru
- 159
termal macunu yeni değiştirdim ama boşta 60 dereceleri görüyor oyuna giriyotrum oyunda maks 70 derece oluyor öneriniz var mı?
İşlemci ne?termal macunu yeni değiştirdim ama boşta 60 dereceleri görüyor oyuna giriyotrum oyunda maks 70 derece oluyor öneriniz var mı?
İşlemci, macun, soğutucu ne ?termal macunu yeni değiştirdim ama boşta 60 dereceleri görüyor oyuna giriyotrum oyunda maks 70 derece oluyor öneriniz var mı?
Konuda sistem yok fakat boşta 60, oyunda 70 derece gayet normal sayılabilecek bir değer.termal macunu yeni değiştirdim ama boşta 60 dereceleri görüyor oyuna giriyotrum oyunda maks 70 derece oluyor öneriniz var mı?
işlemci:amd phenom ii x4 965 soğutucu: stok anakart:GA-78LMT-S2P (Socket M2)İşlemci, macun, soğutucu ne ?
125W bir işlemci için o değerler stok soğutucu ile normal.işlemci:amd phenom ii x4 965 soğutucu: stok anakart:GA-78LMT-S2P (Socket M2)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işlemci:amd phenom ii x4 965 soğutucu: stok anakart:GA-78LMT-S2P (Socket M2)
Teşekkürler ama daha önce boşta 40 dereceydi şimdi netflixte 60 oluyor onu anlamadım125W bir işlemci için o değerler stok soğutucu ile normal.
Kullandığınız macunun kalitesi buna etki edebilir.Teşekkürler ama daha önce boşta 40 dereceydi şimdi netflixte 60 oluyor onu anlamadım