Neler Yeni

Format atınca depolama aynı yerden devam ediyor mu?

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
1625990078940.png

sorumu tam olarak başlığa yansıtamadım
fakat şöyle söyleyeyim
---------------------------
SSD 240 gb
bende bugün windows key ile aktif edicem fakat ondan önce format atmayı düşünüyorum (pek fazla format atan birisi değilim)
format atınca C dosyasının içindeki dosyalar olduğu yerde kalıyor diye hatırlıyorum

fakat format atılınca C dosyasının içinde oyun klasörleri (Steam veya Riot gibi) oyun dosyaları içinde gözükmesine rağmen oyun bilgisayarda yüklü sayılmıyor ve iternetten yeniden yüklemem gerekiyor ve yüklemeyi yine o 37 gb dan aşağı olacak şekilde düşüyor diye hatırlıyorum
---------------------
yani sistem böyle mi işliyordu?

Mustifa

80+ Bronze
format atınca C dosyasının içindeki dosyalar olduğu yerde kalıyor diye hatırlıyorum
Sisteminiz zaten C ye kurulu o yüzden C ye atmanız gerekicek yani içinde dosya kalma ihtimalı yok. Çünkü zaten C yi biçimlendiriyorsunuz biçimlendirdikten sonra C diskine bişey kalmaması gerkiyor. Fotoğrafta D diskide var. D diskine eğer format esnasında biçimlendirmesseniz içindeki dosyalar kalır. Ama ben sadece dormat esnasında C yi biçimlendirdiniz D yi unuttunuz. O zaman D ye sağ tık yapıp biçimlendirip içindeki dosyalardan kurtulabilirsiniz.

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sisteminiz zaten C ye kurulu o yüzden C ye atmanız gerekicek yani içinde dosya kalma ihtimalı yok. Çünkü zaten C yi biçimlendiriyorsunuz biçimlendirdikten sonra C diskine bişey kalmaması gerkiyor. Fotoğrafta D diskide var. D diskine eğer format esnasında biçimlendirmesseniz içindeki dosyalar kalır. Ama ben sadece dormat esnasında C yi biçimlendirdiniz D yi unuttunuz. O zaman D ye sağ tık yapıp biçimlendirip içindeki dosyalardan kurtulabilirsiniz.
normalde format atarken aynı anda ikisi birden atılıyor mu yoksa önüne bir seçenek çıkıyor mu hangisini yapacaksın diye?

Mustifa

80+ Bronze
normalde format atarken aynı anda ikisi birden atılıyor mu yoksa önüne bir seçenek çıkıyor mu hangisini yapacaksın diye?
2 sine ayndanda atılıyor zaten önüne bi yer geliyor orda yapıyorsun bütün işlemleri

Bence youtube v.b. yerlerden format nasıl atılı diye araştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,496
Üyeler
169,729
Son üye
nyptamine
Top Bottom