Inno3D sistem toplayacağım yardım

Neden gamerock istemiyorsunuz

Peki inno3D alınca coil whine olmayacağından ne kadar eminsin

Ekran kartının linki; https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-rtx3080-ti-ichill-x4-12gb-384bit-gddr6x/

Anakart işlemci ssd falan atarsanız sevinirim bütce 32.000

Hazır sistem varsa atabilirsiniz. Palit GAMEROCK dışında.
Ekran kartı Palit fakat iyi bir sistem

3 kişinin 2 sinde çıkmış coil whine başımın ağrımasını istemiyorum oyun testlerinde gamerock daha önde ama coil whine oranı çok daha yüksek sende çıkmamış ben şanssızım ben 50 tane alıyım 50sindede çıkar
Peki inno3D alınca coil whine olmayacağından ne kadar eminsin

3 kişinin 2 sinde çıkmış coil whine başımın ağrımasını istemiyorum oyun testlerinde gamerock daha önde ama coil whine oranı çok daha yüksek sende çıkmamış ben şanssızım ben 50 tane alıyım 50sindede çıkar
Rog Strix ile coil whine yaşayanlar çok fazla, bundan kaçışın yok boş boş tribe girme derim

Rog Strix ile coil whine yaşayanlar çok fazla, bundan kaçışın yok boş boş tribe girme derim
Herkesin ağzından başka bir şey çıkıyor kime inanacağım mertdi sanırsam 2 tane video attı indirdim izledim hiçte iç acıcı değil ???

Herkesin ağzından başka bir şey çıkıyor kime inanacağım mertdi sanırsam 2 tane video attı indirdim izledim hiçte iç acıcı değil ???
Ekran kartının markası önemsiz. Hangi ekran kartı olduğuna bakıp geçmen lazım mesela 3070, 3080, 3080 Ti gibi gibi, bunu sana 100. kez söylüyorum ve kaderinle baş başa bırakıyorum.

Ekran kartının markası önemsiz. Hangi ekran kartı olduğuna bakıp geçmen lazım mesela 3070, 3080, 3080 Ti gibi gibi, bunu sana 100. kez söylüyorum ve kaderinle baş başa bırakıyorum.
Paliti istemiyorum demedim coil whine yüzünden dedim palit gamerock'da güzel iş çıkarmış tasarımı çok çok hoş ama coil whine bana benim laptopdada var gibi geliyor coil whine değişik bir ses çıkarmamı yoksa fanların çok sesli olmasımı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle bişey mi böyle ise benim laptopda çok oluyor kaliteli bir kulaklık ile bu sorun giderilebilir değil mi

Hocam CW'nin bir zararı olmaz. Çözümü de olmaz.

Paliti istemiyorum demedim coil whine yüzünden dedim palit gamerock'da güzel iş çıkarmış tasarımı çok çok hoş ama coil whine bana benim laptopdada var gibi geliyor coil whine değişik bir ses çıkarmamı yoksa fanların çok sesli olmasımı

böyle bişey mi
değişik bir sees çıkartması, eğer tamamen boşta ses geliyorsa yüksek ihtial vardır

Hocam CW'nin bir zararı olmaz. Çözümü de olmaz.
garantiye göndermek var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,048
Üyeler
191,204
Son üye
samsungguy
Geri