kronik1907
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 595
- İsim
- Görkem
birincisi
her nekadar k serisi overclock a açık bir işlemci olmasına rağmen benim overclock ile işim yok deseniz dahi
k serisi bir işlemci ile bu kadar düşük seviye bir anakart yakışmamış
ikincisi
amd işlemci konusunda kullanmamaya yönelik her hangi kesin bir sebebiniz yoksa kapılarınızı kapatmayın amd ye
kesinlikle amd alın demiyorum fiyat performans ölçüsünde amd alternatifi çıkıyorsa kapıları amd ye kapatmayın diyorum
üçüncüsü
tepe seviyede olmasa da 100-200 tl fakla bu ssd den daha güzel ssd alınabilir
dördüncüsü
bu ve buna benzer markalardaki genellikle hazır sistemlerde sunulan power supply markalarına c4 bomba diyen arkadaşlar var
ben onlara katılmıyorum
çok iyi de demiyorum
elinde patlardea demiyorum
ama psu + kasa olarka set satılan ürünlerden daha iyi bir alternatif üretilebilir
5. si intel kanadında
kesinlikle ddr5 almayın demiyorum
amd ddr4 kanadında sağladığınız bir avantajla diğer bir ürünü (işlemci ekran kartı ) aynı fiyat bandında yükseltebiliyorsanız ddr5 olması şart değil
uzun ömürlülükten filan bahsedeceksen zaten intel yeni sokete geçti tamam ddr5 ramler o sokette de kullanılır ama
bahsettiğim diğer ürün yükseltmelerini yapabiliyorsan ddr4 te kalıp sistem yükseltme ihtiyacın olduğu zaman elindeki ürünü set halinde satarak yeni nesle geçebilirsin
6. sı
o işlemciyi 120mm sıvı soğutma ile soğutamazsın gibime geliyor
amd kanadında da işler fiyat performans bütçe odağında değişiyor
en çok tercih edilen
5600 işlemcili ddr4 sistem
7500f işlemcili ddr5 sistem odağında sistem dizebilirsin
son olarak
topladığın ürünlere baktığımda
ben hazır sistemde giriş orta seviye ürünler toplamak yerine tek tek elite seviye ürünler seçerek toplayacağım denilebilecek ürünler değil
bu yüzden hazır sistemlere de göz gezdirmek faydalı gibi
her nekadar k serisi overclock a açık bir işlemci olmasına rağmen benim overclock ile işim yok deseniz dahi
k serisi bir işlemci ile bu kadar düşük seviye bir anakart yakışmamış
ikincisi
amd işlemci konusunda kullanmamaya yönelik her hangi kesin bir sebebiniz yoksa kapılarınızı kapatmayın amd ye
kesinlikle amd alın demiyorum fiyat performans ölçüsünde amd alternatifi çıkıyorsa kapıları amd ye kapatmayın diyorum
üçüncüsü
tepe seviyede olmasa da 100-200 tl fakla bu ssd den daha güzel ssd alınabilir
dördüncüsü
bu ve buna benzer markalardaki genellikle hazır sistemlerde sunulan power supply markalarına c4 bomba diyen arkadaşlar var
ben onlara katılmıyorum
çok iyi de demiyorum
elinde patlardea demiyorum
ama psu + kasa olarka set satılan ürünlerden daha iyi bir alternatif üretilebilir
5. si intel kanadında
kesinlikle ddr5 almayın demiyorum
amd ddr4 kanadında sağladığınız bir avantajla diğer bir ürünü (işlemci ekran kartı ) aynı fiyat bandında yükseltebiliyorsanız ddr5 olması şart değil
uzun ömürlülükten filan bahsedeceksen zaten intel yeni sokete geçti tamam ddr5 ramler o sokette de kullanılır ama
bahsettiğim diğer ürün yükseltmelerini yapabiliyorsan ddr4 te kalıp sistem yükseltme ihtiyacın olduğu zaman elindeki ürünü set halinde satarak yeni nesle geçebilirsin
6. sı
o işlemciyi 120mm sıvı soğutma ile soğutamazsın gibime geliyor
amd kanadında da işler fiyat performans bütçe odağında değişiyor
en çok tercih edilen
5600 işlemcili ddr4 sistem
7500f işlemcili ddr5 sistem odağında sistem dizebilirsin
son olarak
topladığın ürünlere baktığımda
ben hazır sistemde giriş orta seviye ürünler toplamak yerine tek tek elite seviye ürünler seçerek toplayacağım denilebilecek ürünler değil
bu yüzden hazır sistemlere de göz gezdirmek faydalı gibi