Neler Yeni

SİSTEM TOPLAYACAĞIM SİZCE NASIL

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
kasa için bütçen ne kadar bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ekran kartı olarak bu modeli düşündüm ptt avm yada n11 netsipariş güvenilir midir yorumlara bakacaktım yok sizce riske gireyim mi
ekran kartı linki atar mısın bi

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Yunus Emre Kaplan

Kasa için 6.5 - 7k arası bütçem var ekran kartını şuanlık bunu alacağım ileride rahatlayınca rtx 5070 ti alırım

Msi akrabayım kasalarıda fena değil gibi mesela bu model daha sonra ek olarak fan alırım sizce nasıl

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Kasa için 6.5 - 7k arası bütçem var ekran kartını şuanlık bunu alacağım ileride rahatlayınca rtx 5070 ti alırım

Msi akrabayım kasalarıda fena değil gibi mesela bu model daha sonra ek olarak fan alırım sizce nasıl

ekran kartı güzel, 5070 ler güncellenip tam oturana kadar yani optimizasyon olana kadar idare edersin 1 2 yıl kullanırsın sonrasında direk satıp üstüne ekleyip güncellersin kasa olarakta sana link atacagım sımdı :
https://www.crtgamestore.com/guc-kaynaksiz-kasalar siteden bak bakalım bütçene göre

4k - 6k arası kasaları filtreledim

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mücahit sayar
doğru info yok
Hocam şu karta bi bakarmısın senin düşünceni çok merak ediyorum asrock b850 pro rs bütçe buna yettiği için bunu almıştım b650 almak yerine bunu tercih ettim sizin düşünceniizi çok merak ediyorum

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Yunus Emre Kaplan

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Hocam sence bu kasa alınır mı beni 3 - 4 ay iade etse yeter pc parçalarına borcum bitince iyi bir kasa alırım şuanlık işi görür mü

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-kasasi-7-x-12-cm-beyaz-fiyati,741342968.html
görür gibi komple fan takarsan 10 tane oluyor

üst tarafa hava çıkışı, yan ve alta hava girişi yaparsın arkadanda 1 tane fan hava çıkışı tertemiz güzel olur. Ama bu markayı tam bilmiyorum

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Yunus Emre Kaplan
görür gibi komple fan takarsan 10 tane oluyor

üst tarafa hava çıkışı, yan ve alta hava girişi yaparsın arkadanda 1 tane fan hava çıkışı tertemiz güzel olur. Ama bu markayı tam bilmiyorum
Hocam biraz yordum kusura bakmayın diz 7800x3d mi yoksa 9700x mi alacaksınız bana ne önerirsiniz

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Keloğlan 🆚sinek
sana en az 1000W lazım dostum kasayı akvaryum yap yakışır sıvı soğutucuyuda DeepCool LT720 360mm yap mükemmel olur
Yooo 750-850w arası gayet yeterli olur en az 1000 w olması için 4080 süper 4090 veya 5090 gibi yüksek güç tüketen şeyler kullanılırsa 1000 w gibi bişey olması mantıklı olur ama bu sisteme 750 w -850 w arası yeterli olur

Hocam biraz yordum kusura bakmayın diz 7800x3d mi yoksa 9700x mi alacaksınız bana ne önerirsiniz
Ben 9700x öneririm

Son düzenleme:

quartle

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Hocam şu karta bi bakarmısın senin düşünceni çok merak ediyorum asrock b850 pro rs bütçe buna yettiği için bunu almıştım b650 almak yerine bunu tercih ettim sizin düşünceniizi çok merak ediyorum
gayet güzel duruyor hocam hayırlı olsun

Top Bottom