Bu sistem alınır mı? (Hazır)

Bu sistem alınır mı?

• Evet

• Hayır

• Bilmem :d

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

BIGGZ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,284
AMD Ryzen 3 3200G
Gigabyte B450m S2h
GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram
MLD M100 2.5" 240 GB SATA 3 SSD
PowerBoost 500Watt PSU
PowerBoost Kasa

Not: PSU aşağıdaki ile değişecek.
Not2: Ek olarak Hard Disk takacağım.
+ FSP 500-60ahbc 500w 80+ PSU
+ 500GB 7200rpm HDD

Toplam(parçalar değişmeden): 4000
Toplam(yeni parçalar ile): 4500 civarı

Acilen sistem almam gerekiyor, internete karşı aşırı güvensiz olduğumdan elden alıyorum. Boşuna internetten sistem önermeyin, dolandırılma riskini göze alacak durumda değilim.

Sizce nasıl sistem, ağırlıklı olarak ders ve LoL tarzı oyunlar oynayacağım.

Ek: 1-2 Seneye Rx570 tarzı bir kart takacağım.

Tek tek konu açtıktan sonra en son tek bir konu altında topladın demek :D

Tek tek konu açtıktan sonra en son tek bir konu altında topladın demek :D
Evet açarken sistemi soracağım hiç aklıma gelmemişti :D
//
O konuları açarken sisteme güveniyordum ama arkadaşlarla konusunca güvensiz kaldım biraz, bundan açtım.

AMD Ryzen 3 3200G
Gigabyte B450m S2h
PowerBoost 500Watt PSU
PowerBoost Kasa

+ 500GB 7200rpm HDD

Acilen sistem almam gerekiyor, internete karşı aşırı güvensiz olduğumdan elden alıyorum. Boşuna internetten sistem önermeyin, dolandırılma riskini göze alacak durumda değilim.

Benim de internete karşı bir ön yargım var ama internet bana daha mantıklı geliyor. Game Garajdan alıcam ben de ve bence sistem alınır (benim görüşüm pek bir bilgim yok sistemler ile ilgili)

Benim de internete karşı bir ön yargım var ama internet bana daha mantıklı geliyor. Game Garajdan alıcam ben de ve bence sistem alınır (benim görüşüm pek bir bilgim yok sistemler ile ilgili)
Aga dediğim gibi, dolandırılma ihtimaline bile göz yumacak vaziyette değilim. O yüzden internetten alamam.

Aga dediğim gibi, dolandırılma ihtimaline bile göz yumacak vaziyette değilim. O yüzden internetten alamam.
Bilindik sitelerden alışveriş yaptikdan sonra dolandirilma ihtimalin yok denecek kadar az.

1 Temmuz'da aldığım sistemim geldi game garajdan. Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Satış sonrası da üzeceklerini sanmıyorum çünkü hep olumlu geri dönüş almışlardı. Bu yüzden kendilerini tercih ettim. RTX 2060 ve i5 10400F sistem aldım. Umarım mutlu olursunuz.

AMD Ryzen 3 3200G
Gigabyte B450m S2h
PowerBoost 500Watt PSU
PowerBoost Kasa

+ 500GB 7200rpm HDD

Elden dolandırılan da var aki. İnternete güvenmemek kadar saçma şey yok. Ben psu'm ve ekran kartı hariç her şeyimi internetten aldım . Hatta bir laptop ve be bir de kardeşim için sistem topladım.

Dolandırılma riski elden alınca azalmıyor. Abidik gubidik sitelerden alırsanız tabiiki dolandırılırsınız. O arkadaşlarınız daha önce internetten bir şey almış mı? Çok pahalı olmuş bu haliyle.

Pahalı, leş.

Bilindik sitelerden alışveriş yaptikdan sonra dolandirilma ihtimalin yok denecek kadar az.
1 Temmuz'da aldığım sistemim geldi game garajdan. Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Satış sonrası da üzeceklerini sanmıyorum çünkü hep olumlu geri dönüş almışlardı. Bu yüzden kendilerini tercih ettim. RTX 2060 ve i5 10400F sistem aldım. Umarım mutlu olursunuz.
Elden dolandırılan da var aki. İnternete güvenmemek kadar saçma şey yok. Ben psu'm ve ekran kartı hariç her şeyimi internetten aldım . Hatta bir laptop ve be bir de kardeşim için sistem topladım.
Bana pahalı geldi şahsen
Dolandırılma riski elden alınca azalmıyor. Abidik gubidik sitelerden alırsanız tabiiki dolandırılırsınız. O arkadaşlarınız daha önce internetten bir şey almış mı? Çok pahalı olmuş bu haliyle.
Tık
Bu sistem alınır mı, site güvenilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri