Gamepower Ogre’mi Gamepower Warlock Compact’mı

Tercih meselesi tabi ama Bence ogre.

Ben küçük tasarımları sevdiğim için Warlock Compact tercih ederdim, bu seçim senin tercihine kalmış.

Ben Gamepower Soruyorum Ama Bence Bu Gamepoweri Geçemez
Hocam geçer yalnız marka kalitesi üst seviye zaten a4 tech'in gaming versiyonu. 0.2 ms tepkime süresi var q,w,e,r,a,s,d,f tuşlarında. Zaten oyunlarda bu tuşlar kullanılıyor.

Merhaba,
Yaklaşık 2 aydır Gamepower Ogre RGB Blue switch kullanıcısının. Gayet memnunum. Bilek desteği, ergonomiklik, rahatlık, kullanışlılık açısından. Sadece tek bir yönü var o da çok hızlı basında hafif bir yay sesi geliyor. Fakat kulağı çok rahatsız etmiyor emin olabilirsin

Merhaba,
Yaklaşık 2 aydır Gamepower Ogre RGB Blue switch kullanıcısının. Gayet memnunum. Bilek desteği, ergonomiklik, rahatlık, kullanışlılık açısından. Sadece tek bir yönü var o da çok hızlı basında hafif bir yay sesi geliyor. Fakat kulağı çok rahatsız etmiyor emin olabilirsin

Kulaklık takan biri isen rahatsız etme 0 olur.

Merhaba,
Ben Zaten Red Switch Alacağım Red Switch’de Yay Sesi Çıkartıyormu

Geri