Hepsiburada Hakkımı Arayabilirmiyim

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Merhaba hepsiburada üzerinden yüksek puanlı bir satıcıdan Ps4 oyunu aldım Ps sayfasında ve oyunun başlığında Türkçe yazdığı için çok sorgulamadım oyun eve geldi jelatini yırttım ve oyun sadece ingilizce açıldı başka dillere de çevirebiliyorum fransızca falan ama Türkçe yapamadım biraz araştırınca oyunun Amerika versiyon olduğunu anladım sizce hakkımı arıyabilirmiyim? Çok hepsiburadayı bilmediğimden satıcıya bu durumu anlatabileceğim bir menü bulamadım jelatin yırtıldığı için iademi kabul etmez galiba bu oyunu da ilk sipariş indirimi ile aldım bir şekilde iade etsem bile kampanya çöp olucak.

Screenshot_20210718-012922_Hepsiburada.jpg20210718_004038.jpg

Merhaba hepsiburada üzerinden yüksek puanlı bir satıcıdan Ps4 oyunu aldım Ps sayfasında ve oyunun başlığında Türkçe yazdığı için çok sorgulamadım oyun eve geldi jelatini yırttım ve oyun sadece ingilizce açıldı başka dillere de çevirebiliyorum fransızca falan ama Türkçe yapamadım biraz araştırınca oyunun Amerika versiyon olduğunu anladım sizce hakkımı arıyabilirmiyim? Çok hepsiburadayı bilmediğimden satıcıya bu durumu anlatabileceğim bir menü bulamadım jelatin yırtıldığı için iademi kabul etmez galiba bu oyunu da ilk sipariş indirimi ile aldım bir şekilde iade etsem bile kampanya çöp olucak.
yanlış gönderdikleri için olabilir ama jelatini keşke yırtmasaydın

Gün gelir kargo gelir, jelatin gelmez (!)

Jelatin sıkıntı yaratabilir ama pek olacağını sanmam, iade veya değişim talep et.

Gün gelir kargo gelir, jelatin gelmez (!)

Jelatin sıkıntı yaratabilir ama pek olacağını sanmam, iade veya değişim talep et.
Daha önce bir iade yapmadım hangi seçenek daha doğru olur acaba bir bilginiz varmı?

Screenshot_20210718-014149_Hepsiburada.jpg

Daha önce hiç iade yaptınızmı bilmiyorum ama hepsiburada adresime gelip iade ürününü alabiliyor ben direkt ürünü vericekmiyim yoksa ürünü paketlemem gerekiyormu acaba?
İade yaptım ama ben kargoya vererek yolladım hiç gelip almadılar, büyük ihtimalle paketlersiniz ama bi kargo kutusu yetecektir.

İade yaptım ama ben kargoya vererek yolladım hiç gelip almadılar, büyük ihtimalle paketlersiniz ama bi kargo kutusu yetecektir.
Son olarak büyük ihtimal iadeyi red edicek satıcı ama iade durumunda ilk siparişe özel kampanyadan tekrar yararlanabilirmiyim acaba hepsiburada ile konuşup, bu konu hakkında bir bilginiz varmı?

Geri