PSU ÖNERİSİ

Rennes

80+ Gold
Reaksiyon skoru
12,138
650W Full modüler PSU önerisi yaparmısınız kasa Thermaltake V200 TG kasası.

Full modüler PSU'ların anlamı yok bence. Yarı modülerlerde 24 Pin ve 8 Pin bitişik olarak geliyor, onları zaten takmak zorundasınız.

Full modüler PSU'ların anlamı yok bence. Yarı modülerlerde 24 Pin ve 8 Pin bitişik olarak geliyor, onları zaten takmak zorundasınız.
Peki modüler almak daha yararlı mi modüler olmayanla arasında fiyat farkı oluyor cunki bende almayı düşünüyorum da psu yarı modüler mi yoksa modulersiz mi alayım karar veremedim.

Peki modüler almak daha yararlı mi modüler olmayanla arasında fiyat farkı oluyor cunki bende almayı düşünüyorum da psu yarı modüler mi yoksa modulersiz mi alayım karar veremedim.
Modüler almak uzun vadede tozlanma açısından daha iyidir.

Hocam bu Sharkoon PSU'su çok güzel gözüküyor. Lakin ben daha önce bir tecrübesini yaşamadım. Garanti ve servis bakımından olsun, kullanım bakımından olsun nasıl bir markadır acaba?

sistemin nedir acaba sistemin iyi değilse full modülere gerek yok hocam
yarı modüler hertürlü işini görür

Hocam bu Sharkoon PSU'su çok güzel gözüküyor. Lakin ben daha önce bir tecrübesini yaşamadım. Garanti ve servis bakımından olsun, kullanım bakımından olsun nasıl bir markadır acaba?
Teknik servis hakkında bir bilgim yok ama kullananlar memnun.

Kasanın içindeki PSU'yu almadan bilemezsin. Fark bu.
Abdullah abi zamanında bu kasa ile sistem toplamıştı 600W 80+ PSU vardı içinde o yüzden psu ya ek masraf çıkarmayayım diye söyledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,013
Üyeler
190,302
Son üye
Baba1221
Geri