Rennes
80+ Gold
Dahası
650W Full modüler PSU önerisi yaparmısınız kasa Thermaltake V200 TG kasası.
Peki modüler almak daha yararlı mi modüler olmayanla arasında fiyat farkı oluyor cunki bende almayı düşünüyorum da psu yarı modüler mi yoksa modulersiz mi alayım karar veremedim.Full modüler PSU'ların anlamı yok bence. Yarı modülerlerde 24 Pin ve 8 Pin bitişik olarak geliyor, onları zaten takmak zorundasınız.
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplamawww.sinerji.gen.trHigh Power 650W 80+ Bronze Modüler Mavi Ledli Güç Kaynağı Fiyatı
High Power 650W 80+ Bronze Modüler Mavi Ledli Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Modüler almak uzun vadede tozlanma açısından daha iyidir.Peki modüler almak daha yararlı mi modüler olmayanla arasında fiyat farkı oluyor cunki bende almayı düşünüyorum da psu yarı modüler mi yoksa modulersiz mi alayım karar veremedim.
Hocam bu Sharkoon PSU'su çok güzel gözüküyor. Lakin ben daha önce bir tecrübesini yaşamadım. Garanti ve servis bakımından olsun, kullanım bakımından olsun nasıl bir markadır acaba?Full modüler PSU'ların anlamı yok bence. Yarı modülerlerde 24 Pin ve 8 Pin bitişik olarak geliyor, onları zaten takmak zorundasınız.
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplamawww.sinerji.gen.trHigh Power 650W 80+ Bronze Modüler Mavi Ledli Güç Kaynağı Fiyatı
High Power 650W 80+ Bronze Modüler Mavi Ledli Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
hocam bir de faerklı bir kasa seçip bu psu yu mu alayım yoksa alttaki kasayı mı çok kararsız kaldım.Modüler almak uzun vadede tozlanma açısından daha iyidir.
Teknik servis hakkında bir bilgim yok ama kullananlar memnun.Hocam bu Sharkoon PSU'su çok güzel gözüküyor. Lakin ben daha önce bir tecrübesini yaşamadım. Garanti ve servis bakımından olsun, kullanım bakımından olsun nasıl bir markadır acaba?
PSU/Kasa ayrı almak her zaman daha iyidir.Peki kinkini attığım kasayı mı almalıyım yoksa farklı bir psu alıp o kasayı mı kullanmalıyım.
Kasanın içindeki PSU'yu almadan bilemezsin. Fark bu.Ne farkı var caba?