Suriye'nin son hali :D

Güneyde zaten hiçbir zaman bir şey olmadı bir ara ISIS'in yakınlaşması dışında ?

Ülkeye DÜZGÜN bir başkan lazım

valla abi türk çog güzel suri çöp.

Bu arada kuzeyde eskisi gibi falan değil. Suriye'den daha beter ülkelerde insanlar yaşamını sürdüyor

Evet öyle. İnsanlar bütün Suriye'de savaş var zannediyor ama :D
Şöyleki Kuzeyde tek kaçacakları yer biz varız ya da gidip KWP altında yaşayacaklar :D
Alalım demiyorum ama güneye gitmeleri de imkansız

Şöyleki Kuzeyde tek kaçacakları yer biz varız ya da gidip KWP altında yaşayacaklar :D
Alalım demiyorum ama güneye gitmeleri de imkansız
Biz ülke miyiz, yardım kuruluşu muyuz? Pandemi de gördük. Daha bu ülke kendi vatandaşına bakamıyor
Nereye giderlerse gitsinler gram umurumda değil. Bize gelmesinler yeter

Biz ülke miyiz, yardım kuruluşu muyuz? Pandemi de gördük. Daha bu ülke kendi vatandaşına bakamıyor
Nereye giderlerse gitsinler gram umurumda değil. Bize gelmesinler yeter
Savunmuyorum zaten, şu anda gönderebiliriz resmi rejim ile sınırımız var ancak olaylar ilk çıktığında kuzeydeki Suriyelilerin kaçacak tek yeri Türkiye idi almasaydık keşke.
Anlatmak istediğim göç ettikleri dönem güneye geçemiyorlardı

Savunmuyorum zaten, şu anda gönderebiliriz resmi rejim ile sınırımız var ancak olaylar ilk çıktığında kuzeydeki Suriyelilerin kaçacak tek yeri Türkiye idi almasaydık keşke.
Anlatmak istediğim göç ettikleri dönem güneye geçemiyorlardı
Aslında Lübnan veya Filistin'e de gidenler oldu ama şu ülkeler bile bizden daha tedbirli davrandı :D

Aslında Lübnan veya Filistin'e de gidenler oldu ama şu ülkeler bile bizden daha tedbirli davrandı :D
Göçlerden hemen önce mayınları temizlediler :)
AB'den para koparayım derken hepten batırdılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,187
Üyeler
191,418
Son üye
Jeologg
Geri