75 mbps alamazsın sadece paketin 75 mbps olur fazladan para ödersin alcağın hız 50-55 arası olurNetspeed'in altyapımı sorgulamasına göre en fazla 56 mbps hız alabiliyormuşum. Buna rağmen ben 75 mbps hız veren bir tarifeye geçersen bir sorun yaşar mıyım ?
Çok sorun yaşarsınNetspeed'in altyapımı sorgulamasına göre en fazla 56 mbps hız alabiliyormuşum. Buna rağmen ben 75 mbps hız veren bir tarifeye geçersen bir sorun yaşar mıyım ?
Teşekkürler bilgilendirme için. Kendi sitelerinde şu şekilde bir yazı gördüm o yüzden şüpheye düştüm. Bu bilgiyle de 35 Mbps tarifeye geçeceğim.Çok sorun yaşarsın
Ben kendi altyapımın yettğini bile kullanamıyorum öyle düşün 56 mbps hız varsa 35i önerirler muhtemelende snr değerini görmekte fayda var
1 litrelik şişeye 1,5 litre suyu boşaltırım. 1 litresi şişede kalır 0,5 litresi yere dökülür. Benim sorduğum da 75 mbps tarifeyi alırsam 56'sı bende mi kalır ve sorun yaşar mıyımdı. Kurduğun mantık yanlış...1 litrelik şişeye 1,5 litre su koyabilir misin :')
efsane güzel örnek aslında benim aklıma daha güzeli geldi ama banlanırım1 litrelik şişeye 1,5 litre su koyabilir misin :')
e burda ne güzel açıklamış zaten"VDSL tarifelerde hız sabitleme değerleri 24, 32, 35, 50, 75 Mbps’e kadar şeklindedir. Bir örnek vermek gerekir ise hattınızın 60 Mbps desteklendiği durumlarda hattınızın sabitleneceği hız 50 olacaktır aksi halde 75 tanımlanması durumunda hattınızda stabilite sorunları yaşamaya başlayacaksınız yani hattınızda sık sık kopma ve dalgalanma gibi sorunlar yaşamanız kaçınılmaz olacaktır."
Canım, güzel, cici kardeşim benim. Orada da yazdığını biliyorum ama aynı durumu yaşayan insanlardan da bilgi almak istedim. Tamam mı cici kardeşim benim.efsane güzel örnek aslında benim aklıma daha güzeli geldi ama banlanırım))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
e burda ne güzel açıklamış zaten