HoYeon Jung
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,721
Hocam o arabaya milyonlar verenler çıkar, nasıl bir hakkı olabilir ki başka?yok
hocam ya ailecek gizli kalmasını istiyorz berki babama söylersem bi hakkı olur
Hocam o arabaya milyonlar verenler çıkar, nasıl bir hakkı olabilir ki başka?yok
rahat rahat sürdük sıkıntısı yokdu yazdığınız şeylere bakıp yapmaya çalışacagız sağolun cansınKurum bağlamaz da yağ su gibi oluyor kayganlık özelliği kalmıyor
Yağını boşaltıp yeni yağ koyun
Suyunu boşaltın o su da pas bağlamıştır .
Yeni yakıt koyun yatan yakıtta kalan çapak dibe çöktüğü için direk çeker pistona çapak vermesin.
Direk götürün tamircinize baksın motora bir sıkıntısı var mı yok mu?
Gerisinde aklıma gelen bir şey yok
hocam vede bu kasalar 1995 model var internettede w116 kasa olan ama anlamadım herhalde bu araç dünyada az var çünkü araç w211 kasa ve 2004 model biz babamla şaşırdık zaten herhalde bunlar son çıkanlardanHocam o arabaya milyonlar verenler çıkar, nasıl bir hakkı olabilir ki başka?
Olmaz zaten 15 yıl yatmış araba tek marş aldıysa tıkır tıkır da çalışır zatenrahat rahat sürdük sıkıntısı yokdu yazdığınız şeylere bakıp yapmaya çalışacagız sağolun cansın
Anladım hocam, o zaman iyi bir Mercedes ustası bulun baksın her şeyine. Bu süreçte arabayla çok km yapmamaya çalışın.yok
hocamda herkes araba milyon eder diyorda yani bence çok para etmez gibime geliyor vede hocam 2004 model son çıkan e220 den internette 1995 modeli var bu w211 kasaOlmaz zaten 15 yıl yatmış araba tek marş aldıysa tıkır tıkır da çalışır zaten
Anladım hocam, o zaman iyi bir Mercedes ustası bulun baksın her şeyine. Bu süreçte arabayla çok km yapmamaya çalışın.
Hocam kilometre olarak 300'ü geçmeyin derim, her yere çekici ile götürün. Milyonluktur o araç. Şurada 5 senelik araçlar 170 binlerde...rahat rahat sürdük sıkıntısı yokdu yazdığınız şeylere bakıp yapmaya çalışacagız sağolun cansın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam vede bu kasalar 1995 model var internettede w116 kasa olan ama anlamadım herhalde bu araç dünyada az var çünkü araç w211 kasa ve 2004 model biz babamla şaşırdık zaten herhalde bunlar son çıkanlardan
Koleksiyonluk araba hocam, 250 km de demek ne demek bilmiyorsun herhalde? Çok değerli.evet
hocamda herkes araba milyon eder diyorda yani bence çok para etmez gibime geliyor vede hocam 2004 model son çıkan e220 den internette 1995 modeli var bu w211 kasa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamam hocam cansın teşekkürler.
Hocam kilometre olarak 300'ü geçmeyin derim, her yere çekici ile götürün. Milyonluktur o araç. Şurada 5 senelik araçlar 170 binlerde...
Geri geri sürün.250 km de evet 250.000 değil ama dün biraz yol yaptık 252 km oldu
www.plusotogaleri.com
Hocam siz saklarsınız da, çocuklarınız saklar mı bilmem. Siz gene Doğan Kabak'a falan söyleyin aracı tanıtsınlar derim.vay be hocam dedemden kalma daha yeni almıştı adapazarına gidip geldi sonra kalp krizinden gitti rahmetli ya hatırası diye ölene kadar saklayacagım allah izin verirse ilerde çocugum fln olursa onlarada saklamasını söyleyecegim
Geri geri sürün.![]()
Hocam siz saklarsınız da, çocuklarınız saklar mı bilmem. Siz gene Doğan Kabak'a falan söyleyin aracı tanıtsınlar derim.
250 KM ne hocam Doğan Kabak, Sekiz Silindir gibi kanallar ile iletişime geçin hem masraftan kurtulursunuz. :dmerhabalar az önce 15 yıldır yatan vefat eden dedemin arabasını garajdan çıkardık araç 250 km de dedem vefat edince kullanmak yerine hatırası olsun diye garajda sakladık aracı açtıgımızda tertemizdi ilk olarak kaptunu açıp yeni akü taktık araca azda olsa bezin koyduk ve tek marşta çalıştı şimdi biz çalıştıgı için bi yarım saat beklettik sonra sürdük arkadaşlar yarın yağını değiştirecegiz sizce gerek varmı yani bilmiyorum 15 yıldır yatan araca ne yapmalıyız biz direk sürmekle hatamı ettik. ?