Sırası ile Html5 CSS3 JavaScript öğren sonrası gelir udemyden internette dersleri bolca varMerhaba arkadaşlar 16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum amacım web sitesi tasarımı gibi şeyler bi kaç şey daha var aslında hepsini öğrenmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Neyle başlayacağın değil ne yapmak istediğin önemliMerhaba arkadaşlar 16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum amacım web sitesi tasarımı gibi şeyler bi kaç şey daha var aslında hepsini öğrenmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Adam diyorki web site tasarımı diyor front end kısmında en etkili başlangıç sırası ile bu 3 lü bilip bilmeden yorum yapmaNeyle başlayacağın değil ne yapmak istediğin önemli
bunu internetten bolca araştırma ile belirleyebilirsin
istikrarlı olmalı ve pes etmemelisin
algoritma mantığını geliştirmelisin
Şimdi ne yapmam gerekiyo yani nasıl anlatıcağımı bilmiyorum ama yani neyden başlamam gerekiyor yani pcyi açıp hangi programı indireyim sonra ne videosu izliyim bilmediğimden bu kadar soru soruyorum kusura bakmayınAdam diyorki web site tasarımı diyor front end kısmında en etkili başlangıç sırası ile bu 3 lü bilip bilmeden yorum yapma
Hepsini demiş farkettiysen dostum ayrıca böyle bir sıralama yok, nereden uydurdun?
Hocam, ne istediğini söyler misin?Şimdi ne yapmam gerekiyo yani nasıl anlatıcağımı bilmiyorum ama yani neyden başlamam gerekiyor yani pcyi açıp hangi programı indireyim sonra ne videosu izliyim bilmediğimden bu kadar soru soruyorum kusura bakmayın
O zaman üstteki arkadaşın dediği şekilde başlayabilirsin ben site geliştirmek hakkında pek bilgili değilimİlk olarak site yapmak istiyorum
Python makineler üzerine kullanılıyor ama baska alanları da var tabiiPhyton ne için kullanılıyo