csgo da fps anlık fps düşmesi

Üzgün Araba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
oyunu ilk yüklediğimde gayet akıcı oynuyordun en yüksek ayarlarda fakat silmiştim bu gün yeniden yükledim sık aralıklarla anlık fps düşüşü oluyor 50 lere düşüyor arasıra 30 un altına düştüğünü bile gürdüm bunu nasıl çözebilirim bilen varsa lütfen yazsın yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bende aynı sorunu gta 5 de yaşadım 100 fps Alırken sabah girdim zaman 20 50 fps alıyodum nedenleri

1.Pc Çok Uzun Süre Kullanımında Düşebilir 3 gün Açık Bırakmışdım 100 Fps den 80-70 Düşüyordu Anlık

2.Ekran Kartı Driver Güncel değilse Kasar Donar Fps Düşer Bizzat Yaşadım Driver Güncelledikden sonra Fps 100-120 arası değişti driver güncel değilken 20-50 fps alıyom

DipNot=Unlost'un Pc Hızlandırma Videosuna da Göz At derim Çok iyi Şeyler Var onlarda yararlı

Driverdır sorun kesin ekran kartınızın driverını güncelleyin.

Bende aynı sorunu gta 5 de yaşadım 100 fps Alırken sabah girdim zaman 20 50 fps alıyodum nedenleri

1.Pc Çok Uzun Süre Kullanımında Düşebilir 3 gün Açık Bırakmışdım 100 Fps den 80-70 Düşüyordu Anlık

2.Ekran Kartı Driver Güncel değilse Kasar Donar Fps Düşer Bizzat Yaşadım Driver Güncelledikden sonra Fps 100-120 arası değişti driver güncel değilken 20-50 fps alıyom

DipNot=Unlost'un Pc Hızlandırma Videosuna da Göz At derim Çok iyi Şeyler Var onlarda yararlı
driverini guncelledım ve yenı acmıstım pc yi ama bi bakayım videoya teşekkürler

Geri