Feignclound
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 803
Şimdiden hayırlısı olması dileği ile.çok teşekkür ederim yardımın için sene içinde para verip türk telekom dan çıkıp millenicomu deneyeceğim
Şimdiden hayırlısı olması dileği ile.çok teşekkür ederim yardımın için sene içinde para verip türk telekom dan çıkıp millenicomu deneyeceğim
Bende geçicektim hocam Millenicoma Türktelekomdan fakat taahhüt 1 sene kaldığı için 1.2k fiyat çıkardılar ceza olarak.çok teşekkür ederim yardımın için sene içinde para verip türk telekom dan çıkıp millenicomu deneyeceğim
çok fazla değil miBende geçicektim hocam Millenicoma Türktelekomdan fakat taahhüt 1 sene kaldığı için 1.2k fiyat çıkardılar ceza olarak.
Hocam türktelekom işte ne bekliyorsunuz yapacak bir şey yok bekleyecez artık seneye bu zamanlar doluyor taahütüm ozaman geçicem.Geçene kadar 16mbps den devam.çok fazla değil mi
çok üzücü durum gerçekten internet sağlayıcılarına bi el atılması gerek insanları hep kazıklamaya çalışıyorlar bugün modem kurulumu için kullanıcı adı şifre istedim sadece hemen saha ekibimiz gelsin modeminizi kursun ek ücret alırız şöyle böyle devletin bir el atması gerekHocam türktelekom işte ne bekliyorsunuz yapacak bir şey yok bekleyecez artık seneye bu zamanlar doluyor taahütüm ozaman geçicem.Geçene kadar 16mbps den devam.
Hocam zaten devlet saldığı için böyle oldu Türktelekom özel bir şirket devletle bağı kesildi bu yüzden de istedikleri gibi dayatma yapıyorlar.çok üzücü durum gerçekten internet sağlayıcılarına bi el atılması gerek insanları hep kazıklamaya çalışıyorlar bugün modem kurulumu için kullanıcı adı şifre istedim sadece hemen saha ekibimiz gelsin modeminizi kursun ek ücret alırız şöyle böyle devletin bir el atması gerek