Türknet'e geçmeli miyim?

TurkNet genelde sitedeki değerleri vermiyor.
"bakır kablo zaafiyatı - santral uzaklığı" gibi sebepler gösterip çoğu kullanıcıya farklı hız veriyor.
Sorun yaşandığı zaman da çözmesi günler-haftalar sürebiliyor.
Bazen arızan giderilmediği halde "Arızanız çözülmüştür, destek kaydınız kapanmıştır." diye bildirim geliyor.
Sizce hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

Sizce hangi sağlayıcıya geçmeliyim?
TurkNet'i seçmeyenler Millenicom seçiyor.
Forumda kullanan bir sürü kişi vardı, şu an isimlerini hatırlamıyorum.
Onlar deneyimlerini anlatırsa daha iyi olur.
Bir ara görüş Millenicom ile, onlar ne veriyormuş.

TurkNet'i seçmeyenler Millenicom seçiyor.
Forumda kullanan bir sürü kişi vardı, şu an isimlerini hatırlamıyorum.
Onlar deneyimlerini anlatırsa daha iyi olur.
Bir ara görüş Millenicom ile, onlar ne veriyormuş.
Onlar da 72/8 veriyor 104 tl

Türknet yerine millenicom öneririm. VDSL hatta sorun yaşarsın. Altta rehberimi oku aklına takılanları sor yardımcı olayım.

Türknet yerine millenicom öneririm. VDSL hatta sorun yaşarsın. Altta rehberimi oku aklına takılanları sor yardımcı olayım.
Peki,millenicom çok daha mantıklı gibi gelmeye başladı şu anda.

Milenicom da iyi türknet de iyi ikiside birbirine yakın firmalar. Bence ikiside iyi gibi ben türknet kullanıyorum açıkcası çok problemim yok. Türknetin müşteri destek sistemi farklı çalışıyor sen talep açıyorsun1 gün içinde yanıtlıyorlar geri dönüş yapıyorsun falan fistan böyle uzun sürebilen ama eninde sonunda çözülen bir sistemi var 1 gün dediğime bakma arada 10 dakikada bile dönüyorlar

Milenicom da iyi türknet de iyi ikiside birbirine yakın firmalar. Bence ikiside iyi gibi ben türknet kullanıyorum açıkcası çok problemim yok. Türknetin müşteri destek sistemi farklı çalışıyor sen talep açıyorsun1 gün içinde yanıtlıyorlar geri dönüş yapıyorsun falan fistan böyle uzun sürebilen ama eninde sonunda çözülen bir sistemi var 1 gün dediğime bakma arada 10 dakikada bile dönüyorlar
3 hafta boyunca "aralıksız" her gün yazıştığım destek kayıtlarım var.

3 hafta boyunca "aralıksız" her gün yazıştığım destek kayıtlarım var.
Senin şanssızlığın bence bilmiyorum bende direkt çözüldü ama sıkıntıları var evet milenicom iyidir bilemem ama diğer sağlayıcılara göre yine iyi durumda türknet

Dostum sıkıntısız servis yok zaten problem yaşamayan çok insan var problem yaşayan da var oluyor böyle şeyler her halükarda TT'den daha iyi sonuçta veya başka servis sağlayıcılarından. https://www.sikayetvar.com/millenicom buranın da türknetten inanılmaz farkı yok bir tık daha iyi benim dediğim şey diğer sağlayıcılara kıyasla iyi olması milecinomdan iyi demek değil. Milecinom da aynı şekil diğer sağlayıcılardan iyi olup türkiyede gözde 2 sağlayıcı bence şuan türknet ve milecinom.

Cayma bedeli ödeyeceğim herhalde gerçi 2 yıllık Türk telekom müşterisiyim gerçi bildiğim kadarıyla 12 aydan sonra alınmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden?Hangi sağlayıcı önerirsiniz?
Ödetirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,991
Üyeler
185,359
Son üye
ruzzqr