Emirhan350
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Arkadaşlar riot herkese skin alirken vp eksik cikaraa vp veriyomus banda 45 vp lazimsi mail attim vermediler saka gibi ya bidaha atsam verirlermi
Cevap olarak ne yazdılar?45 vp lazimsi mail attim vermediler
Bir şey almak istediğinde ve yeteri kadar VP'n olmadığı zaman yazıyorsun ve onu tamamlıyorlar.Riot neden vp versin ki? İlk defa senden duydum.
Eğer sen 1200 oyun parası seçeneği verirsen ve item mesela 1300 oyun parası veya 1250 oyun parası olursa ne yapıcaksın 300 daha mı alıcaksın?Riot neden vp versin ki? İlk defa senden duydum.
Vermezler daha isteme bence.Arkadaşlar riot herkese skin alirken vp eksik cikaraa vp veriyomus banda 45 vp lazimsi mail attim vermediler saka gibi ya bidaha atsam verirlermi
Banada BattlePass için 40 vp lazımdı verdilerArkadaşlar riot herkese skin alirken vp eksik cikaraa vp veriyomus banda 45 vp lazimsi mail attim vermediler saka gibi ya bidaha atsam verirlermi
Evet aynen öyle yapıyorum. Vpler çöpe gitmiyor fazlası bende kalıyor sonuçta.Eğer sen 1200 oyun parası seçeneği verirsen ve item mesela 1300 oyun parası veya 1250 oyun parası olursa ne yapıcaksın 300 daha mı alıcaksın?
İsteme biçimini beğenmemişlerdir
50vp ver trrrrrek mi yazdın naptın
Çok iyi bir hizmetmiş . Skin aldığın zaman 50 VP falan eksik olduğu zaman para vermeden bedava tamamlanıyor.
Bi kere daha yazicam nasil yaziyim onerirmisiniz 20 tl cop olmasin bari45VP'yi vermemek ile cidden büyük bir ayıp etmiş.
Yine mail atsan yine aynı şey olacak.![]()
Banada BattlePass için 40 vp lazımdı verdiler
Cevap olarak ne yazdılar ?