Riot'tan Valorant Point İstesem Verirler mi?

10 lira daha fazla biriktir o zaman. Ücretle satılan vpyi ücretsiz istemeyi ben kendime yakıştırmam. Bir hafta geç alırım.
Sorun kimsede sorun fiyatları sattığı paraya göre yaptırtmayan riotta.
Ulan anlamıyorum 1250 pass'e istiyor adam 1250'nin bir tık altını sunuyorsatın almada.
İndirim bile yapıcaksa sattığı miktarlara göre ayarlamalı.
Veya belli bir para belirlemeli.
Mesela 10 tl benim için bir oyun parası az değil yani.

Sorun kimsede sorun fiyatları sattığı paraya göre yaptırtmayan riotta.
Ulan anlamıyorum 1250 pass'e istiyor adam 1250'nin bir tık altını sunuyorsatın almada.
İndirim bile yapıcaksa sattığı miktarlara göre ayarlamalı.
Veya belli bir para belirlemeli.
Mesela 10 TL benim için bir oyun parası az değil yani.
Satış stratejisi bu zaten.

Satış stratejisi bu zaten.
Bu yüzden bile bırakılır mesela ben paladins oynuyorum karşılaştırmayı onunla yapıca mesela paketler genelde sabit bir fiyattan veriliyor oyun parası ile değil ayrıca pass sistemlerinin istediği parayı fazla vermeden alabiliyorum seçeneklerde.
Nefret ediyorum sırf milletin 10 tl'sine göz dikiyorlar ya.
Sanki bana sattığı şey çok şanlı şey maksimum nomla silahın efektlisi.

Bu yüzden bile bırakılır mesela ben paladins oynuyorum karşılaştırmayı onunla yapıca mesela paketler genelde sabit bir fiyattan veriliyor oyun parası ile değil ayrıca pass sistemlerinin istediği parayı fazla vermeden alabiliyorum seçeneklerde.
Nefret ediyorum sırf milletin 10 TL'sine göz dikiyorlar ya.
Sanki bana sattığı şey çok şanlı şey maksimum nomla silahın efektlisi.
Dediğin gibi sadece kaplama. Alınmasada olur. Fazladan vp yüklemek bana farketmiyor. Sonraki sezon BP alırken kullanıyorum yine

Dediğin gibi sadece kaplama. Alınmasada olur. Fazladan vp yüklemek bana farketmiyor. Sonraki sezon BP alırken kullanıyorum yine
Vallahi benim öyle bir şeym olmadı ve saçma geldi ve bir noktada da saçma ama zevk işte.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi kere daha yazicam nasil yaziyim onerirmisiniz 20 TL cop olmasin bari
Şöyle yaz:
Merhabalar,Riot Games Oyuncu Desteği

Gece pazarımda yağmacı vandal bulunmaktadır.Benim bunu almam için 45 vp eksiğim var.Rica edersem tarafıma 45 vp göndermesi yaparmısınız ?

***** (İsmin)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,482
Üyeler
185,743
Son üye
kabuterimon
Geri