Killer cats
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 152
200 250 TL civarı bir mouse önerir misiniz? küçük olmasın teşekkürler
200 250 TL civarı bir mouse önerir misiniz? küçük olmasın teşekkürler
Senin önerdiğinden daha küçük bir mouse var mı?g102 ls kullanıyorum eğer düşünürsen onu önerebilirim
haricinde bu aralar piyasaya bakmıyorum fiyatlar ne alemde bilmiyorum
forum.donanimarsivi.com
Msı GM11 nasıldır peki reis![]()
Gamepower Devour S RGB Modüler Gaming Mouse
En Uygun Fiyatlarla www.Gamemar.com ziyaret ediniz. Hızlı AlıÅveriÅ, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Gamepower Devour S RGB Modüler Gaming Mouse, Gamepower Devour S RGB Modüler Gaming Mouse, Gamepower Devour S RGB Modüler Gaming Mouse, Gamepower Devour S...www.gamemar.com
buyrun
benim attığım daha iyi ve modüler mouseMsı GM11 nasıldır peki reis
Biraz fazla büyük geldide reisbenim attığım daha iyi ve modüler mouse
Birde biraz msı takıntılıyımBiraz fazla büyük geldide reis
modüler olduğu için yan destekleri çıkarabiliyosunuzBiraz fazla büyük geldide reis
valla bi ara mouse bakıyodum omen 400 ve 600e bakabilirsinSenin önerdiğinden daha küçük bir mouse var mı?
Onu demiyorum ya. Adam küçük mouse olmasın demiş. Senin önerdiğin mouse en küçük mouselardan biri.valla bi ara mouse bakıyodum omen 400 ve 600e bakabilirsin
yoo hiç küçük değil tamtersine ortalama bir mouseOnu demiyorum ya. Adam küçük mouse olmasın demiş. Senin önerdiğin mouse en küçük mouselardan biri.
Reis ben omen 400 msı GM08 ve msı GM11 arasında kaldım hangisi mantıklı olur senceOnu demiyorum ya. Adam küçük mouse olmasın demiş. Senin önerdiğin mouse en küçük mouselardan biri.