700 TL civarı Klavye arıyorum . Araştırmalarım sonucu Apex 3 e karar kıldım . Sizin fikirleriniz neler ?
Ben şahsen bunu önerebilirim https://www.itopya.com/corsair-k68-cherry-mx-red-turkce-mekanik-gaming-klavye/700 TL civarı Klavye arıyorum . Araştırmalarım sonucu Apex 3 e karar kıldım . Sizin fikirleriniz neler ?
Hocam bu bütçeye outemu biraz düşük kalmaz mı?![]()
AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.411,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Red swich var![]()
AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.411,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Blue mu istiyorsunuz?Apex 3 mekanik bile değil.Red swich var![]()
knk sen ciddi misin?Red swich var![]()
![]()
Apex 3 almayın corsair çok mantıklı bir seçenek olur.Cherry mx,bilek destekli.700 TL civarı Klavye arıyorum . Araştırmalarım sonucu Apex 3 e karar kıldım . Sizin fikirleriniz neler ?
Yani açıkçası tam mekanik istemiyorum . Çok ses çıkarıyorlar . Red'in kötü olduğunu duymuştum .Blue mu istiyorsunuz?Apex 3 mekanik bile değil.
forum.donanimarsivi.com
Mediamark’da denedim bildiğiniz membran. Bence 2.el 5 alın.700 TL civarı Klavye arıyorum . Araştırmalarım sonucu Apex 3 e karar kıldım . Sizin fikirleriniz neler ?