Hangi Kasa Daha İyidir?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
458

Donanımarşivi Epic almayı düşünüyorum özelleştirme bölümünde bu 2 kasa var seçili olan model ilk link. 2. dahamı iyi bilmiyorum hangisi tercih edilmeli?

Donanımarşivi Epic almayı düşünüyorum özelleştirme bölümünde bu 2 kasa var seçili olan model ilk link. 2. dahamı iyi bilmiyorum hangisi tercih edilmeli?

Sharkoon hocam,kasa,psu gibi önemli parçalar alırken Frisby,Power Boost gibi markalardan uzak durun.

Aman frisby alma.

frisby den uzak dur

Sharkoon tabi. Frisby, Gamepower, Rampage gibi markaların kasaları alınmaz. Psu su hiç alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerden bu kanıya vardınız ?
Sanırım Frisby'nin önü full mesh diye.

Sharkoon tabi. Frisby, Gamepower, Rampage gibi markaların kasaları alınmaz. PSU su hiç alınmaz.

Sanırım Frisby'nin önü full mesh diye.
Önü mesh olsa ne olucak ? Oyun oynarken plastik kokusu gelmeye başlar o kasada.

Tek fan yazıyorya korkutuyor beni. Bilmediğim bir şey olduğu için Frisby daha güzel geldi bana. Sharkoon kasa ısı problemi yaratırmı.

Önü mesh olsa ne olucak ? Oyun oynarken plastik kokusu gelmeye başlar o kasada.
Bnece daha çok yanık kokusu gelir.

Tek fan yazıyorya korkutuyor beni. Bilmediğim bir şey olduğu için Frisby daha güzel geldi bana. Sharkoon kasa ısı problemi yaratırmı.
Dostum o hazır sistemde bir adet hediye fan var. İçin rahat olsun.

sharkoon tg5 modelinde hava sirkülasyonu baya iyi tavsiye ederim ufak bi mebla artışı gerek

Geri