Yardım Çift Ekran Kartı Sorunu

Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar Merhaba

Benim Laptobumda 2 Ekran Kartım Var (Intel Hd Graphics 4000 Ve Amd Radeon Hd 8500m/8700m) Ekran Kartlarına Sahibim Ama Nedense Çoğu Oyunda Sadece Intel'in Ekran Kartını Görüyo CPU-Z'dede Aynı Sonuç Var Ama Aygıt Yöneticisinde 2 Ekran Kartımıda Görüyo Bunu Nasıl Değiştirebilirim
ekran-alintisi-png.16534
C.PNG

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    32 KB · Hit: 270
Son düzenleme:
Genelde Laptoplar'da Pil'de çalışırken Dahili Ekran kartını. Şarjda Çalışırken Harici ekran kartını kullanmaktadır. Yada şu şekilde uyguluma olarak ayarlabilirsiniz. Yada Laptop'unuzu Güç Seçeneklerinden Yüksek Performans'a alıp öyle bir deneyiniz.

AMD değiştirebilir Grafik Ayarları

Genelde Laptoplar'da Pil'de çalışırken Dahili Ekran kartını. Şarjda Çalışırken Harici ekran kartını kullanmaktadır. Yada şu şekilde uyguluma olarak ayarlabilirsiniz.

Asus Değiştirebilir Grafik ayarları
Ama Benim Bilgisayarın Modeli Dell :) Ve Her Zaman Aynı Sonucu Alıyorum Pilde Ve Şarjda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam onu değiştirebiliyorsun .
Hocam Bende Aynı Videoyu Seyrettim Bende Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır Seçeneği Yok 😟

Güncelledim Linki. AMD'nin kendi sitesindeki ayarları koydum.

hocam aynısın
Ama Benim Bilgisayarın Modeli Dell :) Ve Her Zaman Aynı Sonucu Alıyorum Pilde Ve Şarjda

Hocam Bende Aynı Videoyu Seyrettim Bende Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır Seçeneği Yok 😟
hocam aynısını abimde yaptı ama ondada çıkmamıştı. bir türlü yaptı ama nasıl olduğunu oda hatırlamıyor. kusuruma bakma.

hocam aynısın

hocam aynısını abimde yaptı ama ondada çıkmamıştı. bir türlü yaptı ama nasıl olduğunu oda hatırlamıyor. kusuruma bakma.
Önemli Değil Hocam Canın Saolsun

Güncelledim Linki. AMD'nin kendi sitesindeki ayarları koydum.
Evet hocam Buldum Sonunda Çok Saolun Ama Otomatik Bulmuyo Uygulamaları Elle Düzeltmek Gerek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,168
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri