CMD ekranına bişey yazılmıyor

GaMaSTAR

80+
Reaksiyon skoru
324
Valorant destek benden cmd ekranına bişey kopyalamamı ve entera basmamı istedi ama ben herhangi bir tuşa dokunduğum an kayboluyor yardım edermisiniz

Ne kayboluyor?

Arama kısmına CMD yazıp yönetici olarak çalıştır sonra yaz. Kopyala yapıştırla sıkıntı çıkabilir ama. Bir de komut çalıştığından dolayı kapanma ihtimali var.

Arama kısmına CMD yazıp yönetici olarak çalıştır sonra yaz. Kopyala yapıştırla sıkıntı çıkabilir ama. Bir de komut çalıştığından dolayı kapanma ihtimali var.
normalde komut çalıştığında ortalama 5dk sonra masaüstünde bir dosya oluşması gerekiyordu ama hiçbirşey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Komutu paylaşır mısın?
tasklist /v > "%USERPROFILE%\desktop\Process.txt
ipconfig /all & ping www.google.com & netsh firewall show config & netsh interface ipv4 show subinterfaces & netsh interface ipv4 show ipstats) > "%USERPROFILE%\desktop\NetworkInfo.txt bu ikisi

Cmd yi yönetici olarak çalıştır ve kod çok uzun değilse elle yazıp denermisin
yok zaten dediğim gibi bir harfe bastığım gibi puf yok

normalde komut çalıştığında ortalama 5dk sonra masaüstünde bir dosya oluşması gerekiyordu ama hiçbirşey yok

ipconfig /all & ping www.google.com & netsh firewall show config & netsh interface ipv4 show subinterfaces & netsh interface ipv4 show ipstats) > "%USERPROFILE%\desktop\NetworkInfo.txt bu ikisi

Hep mi böyleydi sonradanmı cmd böyle oldu

ipconfig /all & ping www.google.com & netsh firewall show config & netsh interface ipv4 show subinterfaces & netsh interface ipv4 show ipstats) > "%USERPROFILE%\desktop\NetworkInfo.txt
bu ikisi

Masaüstünde networkinfo ve process dosyaları oluşması gerek. Oluştu mu onlar?
Destek ekibi ne istedi başka?

Hep mi böyleydi sonradanmı cmd böyle oldu
hep böyleydi daha öncede böyle bir şey için için istemişlerdi ama gerek almadı cmdyi kullanmaya bende sorun etmedim

Masaüstünde networkinfo ve process dosyaları oluşması gerek. Oluştu mu onlar?
Destek ekibi ne istedi başka?
ikiside oluşmadı ve sadece bu ikisi istendi

hep böyleydi daha öncede böyle bir şey için için istemişlerdi ama gerek almadı cmdyi kullanmaya bende sorun etmedim

ikiside oluşmadı ve sadece bu ikisi istendi
Ayrı ayrı mı yazdın her iki komutu

Ayrı ayrı mı yazdın her iki komutu
bidaha açıklayım şöyle komutları yazamıyorum yani mesela komutu yazıcam bir tuşa bastığım an kayboluyor başka hiç bir şey yazamıyorum ctrl v yapıyorum kayboluyor random bir tuşa basıyorum kayboluyor böyle yani yazabilsem ayrı yazıcamda hiçbirşey yazılmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,080
Üyeler
174,498
Son üye
Oguzww7
Geri