Zonguldak'ta Kediye İğrenç Tecavüz ! (Kedinin Omuriliği Kırılmış)

İdam onun için kurtuluş olur o eylemi yapmasını sağlayan şeye 1000 derece bıçak ile yama lazım. Veya herkesin ortasında o eylemi ona yapacaklar. Bir daha gün yüzüne çıkamaz adam.
Aklımda bu adam hakkında çok pis işkenceler var ah ah keşke birileri yapsa

(Alıntıdır.)
Reddit'te paylaşılan bir gönderideki bilgilere göre Türkiye'de insanlıktan nasibini alamamış, insan dışı bir varlık bir kediye tecavüz etmiş.

Ayrıca Instagram üzerinde de konu bayağı olay oldu.

Linkleri bırakıyorum fakat hassas görüntüler içermektedir, toplum içindeyseniz veya hassas biriyseniz bakmanızı pek önermem.

LİNKLER YÖNETİM TARAFINDAN KALDIRILMIŞTIR!

Cidden bunların ülkemde barınması gücüme gidiyor.
😡😡😡😡😡😠😠😠😠🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Allahınızdan bulun adi pislikler. 🤬🤬

Yazık hayvancağıza böyle bir şeyi hakedecek ne yaptı

Bizimde bir kedimiz vardı barınaktan sahiplenmiştik fakat 3 - 4 gün sonra burnu akmaya falan başladı bu arada ne verirsek yiyordu içiyordu makarna bile yiyordu yavruydu daha 😓 çorba içiyordu hatta ama biz işte burnu akmadan 1 - 2 gün önce kedinin vicudunda bir yara oldugunu gördük sonra hemen veteriner e gittik veterinerinde annesine sövesim geliyo sanki kedi oyuncakmış gibi sırf bir vicut yarası yüzünden kedi değiştirebilirsiniz isterseniz diyordu teklifini reddettik falan sonra kedinin yarasını diktiler kedi iyi olmaya başladı o yarası olan yere ilaç döküyorduk sonra kedi yalamış o ilacı sabaha karşı 5 gibi kalktık kedi boynu kırılmış gibi yürüyodu hatta yürüyemiyordu kafası aşağıda ayaklarıda böyle sağlam gibi duruyordu sonra biz hemen veterinere gittik ben keşfettim anneme söyledim falan öğlen 3 gibi veteriner bizi aradı kediye serum bağladık durumu şuan iyi dedi fakat 1 - 2 saat sonra kedi yaşamını yitirdi diye haber aldık çok üzüldüm ablam ağladı falan 😭😭😭😭😭
Neyse Allah rahmet eğlesin diyelim.

(Alıntıdır.)
Reddit'te paylaşılan bir gönderideki bilgilere göre Türkiye'de insanlıktan nasibini alamamış, insan dışı bir varlık bir kediye tecavüz etmiş.

Ayrıca Instagram üzerinde de konu bayağı olay oldu.

Linkleri bırakıyorum fakat hassas görüntüler içermektedir, toplum içindeyseniz veya hassas biriyseniz bakmanızı pek önermem.

LİNKLER YÖNETİM TARAFINDAN KALDIRILMIŞTIR!

Cidden bunların ülkemde barınması gücüme gidiyor.
Bu iğrençlikleri yapıcak kadar aç mıyız ya?
Ciddiyim artık hayvana da sulanmazsın ya.

Geri