Arada sırada yayın,oyun ve üniversite işleri için hangisini almalıyım ?

Reaksiyon skoru
0

Ekran kartı ve işlemciler arasında kaldım.Sizce oyun ve yayın video işleri için hangisi alınmalı ? (Link paylaşımıyla ilgili herhangi bir yasak görmedim.Varsa gönderiyi silebilirim.)

hangi sistemi alıcasanız alın kasayı versaj24 yapmadan almayın önü mesh bir kasa %100 gereklidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi sistemi alıcasanız alın kasayı versaj24 yapmadan almayın önü mesh bir kasa %100 gereklidir.
sistemler hakkında konuşucak olursam 5700xt 2070 süper ile eşdeğer bir kart ,yayın içinse 3600 daha iyi bir işlemci

sistemler hakkında konuşucak olursam 5700xt 2070 süper ile eşdeğer bir kart ,yayın içinse 3600 daha iyi bir işlemci
5700XT 2070S'in parmağına bile dokunamaz.
Yayın yazmışsınız yayın ise kesinlikle ama kesinlikle NVENC yüzünden RTX serisi kartlar.
Az daha koyup 2060s alabilir misiniz?

5700xt 2070S ile eşdeğer annadm abe :D

rx 5700 xt 2070 ile 2070 super arası bir kart 2070 supere eşit değildir sadece amd tabanlı oyunlarda geçtiği olabilir.
Benim tercihim rx 5700 xt rtx 2060 ile ne kadar rtx alabilrisinki.

5700xt 2070S ile eşdeğer annadm abe :D
hangi bilgi ile konuşuyorsunuz? videolardaki fps değerleri ve fiyatının daha ucuz olması eşdeğer oldugu anlamına gelmiyormu

Alakası yok.

Kafayımı sıyırdın?
bu testek bakmanı öneririm fiyatlarınada bak ve fps değerlerinede
önü mesh bir kasa ile önü kapalı bir kasa arasında sogutma olarak fark vardır ve imkan varsa kesinlikle önü mesh alınmalıdır.

5700XT 2070S'in parmağına bile dokunamaz.
Yayın yazmışsınız yayın ise kesinlikle ama kesinlikle NVENC yüzünden RTX serisi kartlar.
Az daha koyup 2060s alabilir misiniz?
yayın için dediğiniz özellik rtx serisinde ekstra avantaj saglıyor bu konuda haklısınız ancak fps değerleri malum ve 2070supere göre daha ucuz bir kart

hangi bilgi ile konuşuyorsunuz? videolardaki fps değerleri ve fiyatının daha ucuz olması eşdeğer oldugu anlamına gelmiyormu

önü mesh bir kasa ile önü kapalı bir kasa arasında sogutma olarak fark vardır ve imkan varsa kesinlikle önü mesh alınmalıdır.

yayın için dediğiniz özellik rtx serisinde ekstra avantaj saglıyor bu konuda haklısınız ancak fps değerleri malum ve 2070supere göre daha ucuz bir kart
Oyunlar AMD Destekli. O yüzden olabilir mi?
Bilgisiz Bilgisiz konuşma lütfen.

Testin devamına bakar mısınız?
Ayrıca=
+Daha stabil driver.
+Daha stabil sıcaklık.
+Nvidia tabanlı oyunlar hem daha fazla hem daha popüler.
+RTX MODE.
+DLSS 2.0
+Nvenc sayesinde daha iyi yayın ve render.

5600TL'ye Ryzen 5 1600 af ve RTX2060 var isterseniz link atarım

Oyunlar AMD Destekli. O yüzden olabilir mi?
Bilgisiz Bilgisiz konuşma lütfen.
benim demek istediğim şu dostum ister nvidia destekli olsun ister amd bu kart kötü bir kart değil bazı oyunlarda biri önde bazı oyunlarda biri ve 5700xt 2070 supere göre daha uygun ve arkadaş direk hazır sistemden alıcak bu kartı diğer sistem de 2060 var bahsettiğin konu rtx ise anlarım günümüzde çok olmasada ilerde rtx li oyunlar çok fazla olucak ancak fiyat performans olarak 5700xt daha iyi degilmi?

benim demek istediğim şu dostum ister Nvidia destekli olsun ister AMD bu kart kötü bir kart değil bazı oyunlarda biri önde bazı oyunlarda biri ve 5700xt 2070 supere göre daha uygun ve arkadaş direk hazır sistemden alıcak bu kartı diğer sistem de 2060 var bahsettiğin konu rtx ise anlarım günümüzde çok olmasada ilerde rtx li oyunlar çok fazla olucak ancak fiyat performans olarak 5700xt daha iyi degilmi?
Saydığım artılar RX 5700 XT'nin yüzüne füze atıyor.

Geri