Süper?Süper hocam.
Madem öyle Tofaş hazretleri kral cumhurbaşkanı türk milleti namusu başbakanı genelkurmay başkanı führer padişah dünya güzeli Tofaş varsa video güzeldirSüper?
Kardeşim Tofaş hazretleri , kral , cumhurbaşkanı , türk milleti namusu , başbakanı , genelkurmay başkanına Mükemmel , süper , ultra süper , Dünyalar kadar güzel demen lazım kardeşim tofaşlar basar evini.
ilk zaten.Sadece görüntü ve ses koyulmuş, görüntüyü sese uyumlu bir hale getirmen gerekirdi.
ayrıca tofaş her şartta taş gibidir.Sadece görüntü ve ses koyulmuş, görüntüyü sese uyumlu bir hale getirmen gerekirdi.
hocamYanlış bir video seçilmiş, videoyu editlerken şarkıyla senkronize etmen gerekirdi, wide olan nesne de çoğunlukla ekranın ortasında olmalıydı.
+1Yanlış bir video seçilmiş, videoyu editlerken şarkıyla senkronize etmen gerekirdi, wide olan nesne de çoğunlukla ekranın ortasında olmalıydı.
Evet hocam, yine de ilk edit olduğu için affediyorum fakat bir daha olmasın, lütfen.hocam
hocam siz androidoyunclub bajganı değil misiniz?
Hocam sizi arıyorlar zaten öylesine yapmıştım toprak ab.
tamam hocam.Evet hocam, yine de ilk edit olduğu için affediyorum fakat bir daha olmasın, lütfen.