İlk Wide Editim Nasıl Olmuş?

Süper?
Kardeşim Tofaş hazretleri , kral , cumhurbaşkanı , türk milleti namusu , başbakanı , genelkurmay başkanına Mükemmel , süper , ultra süper , Dünyalar kadar güzel demen lazım kardeşim tofaşlar basar evini.

Süper?
Kardeşim Tofaş hazretleri , kral , cumhurbaşkanı , türk milleti namusu , başbakanı , genelkurmay başkanına Mükemmel , süper , ultra süper , Dünyalar kadar güzel demen lazım kardeşim tofaşlar basar evini.
Madem öyle Tofaş hazretleri kral cumhurbaşkanı türk milleti namusu başbakanı genelkurmay başkanı führer padişah dünya güzeli Tofaş varsa video güzeldir o.O2

Yanlış bir video seçilmiş, videoyu editlerken şarkıyla senkronize etmen gerekirdi, wide olan nesne de çoğunlukla ekranın ortasında olmalıydı.

Yanlış bir video seçilmiş, videoyu editlerken şarkıyla senkronize etmen gerekirdi, wide olan nesne de çoğunlukla ekranın ortasında olmalıydı.
hocam
hocam siz androidoyunclub bajganı değil misiniz?
Hocam sizi arıyorlar zaten öylesine yapmıştım toprak ab.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
hocam
hocam siz androidoyunclub bajganı değil misiniz?
Hocam sizi arıyorlar zaten öylesine yapmıştım toprak ab.
Evet hocam, yine de ilk edit olduğu için affediyorum fakat bir daha olmasın, lütfen.

Evet hocam, yine de ilk edit olduğu için affediyorum fakat bir daha olmasın, lütfen.
tamam hocam.
Hocam asphalt 9 Hileli ne zaman çıkar?
Cidden aslında edit bilmem fazla canım sıkılmıştı ve böyle bir şey yaptım yoksa pek bakmam.
Bu aralar aksasa da C++ asıl amaç.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Wedi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957