Yardım Minecraft Badlion client'e nasıl kayıt olunur ?

Atyxah'ın Kardeşi

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
142
1628691279745.png

böyle diyor açınca

kayıt ol diye bir yer yok bulamadım 2 gündür çıldıracağım nereden hesap açabilirim

uczpreden 10tl ye dia hesap aldım onlar önce kendi e postanla aç sonra aldığın hesabın e postasını gir diyorlar youtubedan 1-2 yıl önceki videolar da öyle yapıyor ancak burada öyle bir yer yok direkt moang giriş deyip aldığım hesabı girsem ne olur

'Mojang ile giriş yap' dedikten sonra aldığın hesabı gir.

En son normal minecraft ds o hesaba giriş yapınca badlion otomatik ona giriyodu bende

Mojang hesabını girmen gerekiyor buraya. Badlion hesabı diye bir şey var mı ondan emin bile değilim.

Alıntıyı görüntüle

böyle diyor açınca

kayıt ol diye bir yer yok bulamadım 2 gündür çıldıracağım nereden hesap açabilirim

uczpreden 10tl ye dia hesap aldım onlar önce kendi e postanla aç sonra aldığın hesabın e postasını gir diyorlar youtubedan 1-2 yıl önceki videolar da öyle yapıyor ancak burada öyle bir yer yok direkt moang giriş deyip aldığım hesabı girsem ne olur

Badlion hesabını kaydet tuşu.

'Mojang ile giriş yap' dedikten sonra aldığın hesabı gir.
En son normal minecraft ds o hesaba giriş yapınca badlion otomatik ona giriyodu bende
Mojang hesabını girmen gerekiyor buraya. Badlion hesabı diye bir şey var mı ondan emin bile değilim.
badlion hesabı var evet oluşturmanız gerekiyor mojang hesabınızla
en azından ben öyle yapmıştım
Badlion hesabını kaydet tuşu.
badliona girerken ilk çıkan giriş yerine direkt verdiğiniz e posta ve şifreyi mi yazacağım

demiştim uczpre desteğe

Garanti kapsamından çıkmaz lakin kayıt olurken ürün e-postası ile değil sipariş e-postanız ile kayıt olmanız gerekiyor.

yazdılar

ama işte kayıt ol yerine basınca bende böyle diyor

1628691798697.png

ama ben orjinal launcherdan oynuyorum neden böyle diyor anlamadım

dediğiniz gibi direkt girsem e postaya mesaj felan gidiyor mu bir de onlarla uğraşmayayım (hesap gidiyor o zaman 1 kere yaşadım) ve hypixele girebilir miyim

badliona girerken ilk çıkan giriş yerine direkt verdiğiniz e posta ve şifreyi mi yazacağım

demiştim uczpre desteğe

Garanti kapsamından çıkmaz lakin kayıt olurken ürün e-postası ile değil sipariş e-postanız ile kayıt olmanız gerekiyor.

yazdılar

Alıntıyı görüntüle

dediğiniz gibi direkt girsem e postaya mesaj felan gidiyor mu bir de onlarla uğraşmayayım (hesap gidiyor o zaman 1 kere yaşadım) ve hypixele girebilir miyim
Eğer önceki sahibi Hypixel'de ban yemediyse girersin.

demiştim uczpre desteğe

yazdılar

Alıntıyı görüntüle

Minecraft.net den indirniniz değil mi orjinal launcher i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok orjinal launcherdan girip oynuyorum
Badliona ne gerek var direk orjinal launcherden girsene oyuna

Minecraft.net den indirniniz değil mi orjinal launcher i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Badliona ne gerek var direk orjinal launcherden girsene oyuna
evet oradan indirdim ama badlion sanırsam tlauncher gibi optifine felan var oyunda cps felan gösteriyor daha kullanışlı yani orjinal launcher çok sade boş yapmışlar yani cracklisi orjinalinden daha iyi saçma şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,576
Üyeler
187,531
Son üye
dyremordd
Geri