DiyarbakırınKarpuzu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 474
Sim kartı desteklemesi önemli, teşekkürler.
forum.donanimarsivi.com
Bunları da atayım da ona göre düşünsün;SIM kart şartsa Tab S6 Lite’ın LTE’li modeli (3000 TL’ydi son baktığımda).
Katılıyorum da özellikle SIM kart istemiş nedense.Bunları da atayım da ona göre düşünsün;
iPad alması çok daha iyi olacaktır. Sırf sim kartı için yazık etmesin. iPadler çok daha uzun ömürlü ve dayanıklı.
Hem s6 lite iPad’e göre işlemcisi çok kötü. Hızlı şarj da çıkmıyor. Ekran çözünürlüğü düşük.
Hiç kusura bakmasın kimse, çünkü yeni nesil bir iPad alabiliyorsa android almamın hiçbir mantığı yok.
![]()
11 inç iPad (A16)
iPad tam ekran Liquid Retina, A16 çip ve dört renk seçeneğiyle sunuluyor. Üstelik Magic Keyboard Folio’yu da destekliyor.www.apple.com![]()
Samsung Galaxy S Serisi Telefon Modelleri & Fiyatları | Samsung Türkiye
Samsung Galaxy S serisi telefon modellerinin özelliklerini keşfetmek, karşılaştırmak ve Samsung Türkiye avantajlarıyla satın almak için tıklayın.www.samsung.com
Kardeşim telefon... Telefon yokKatılıyorum da özellikle SIM kart istemiş nedense.
Bence de iPad alıp dışarıda internet lazım olursa telefondan hotspot açması daha mantıklı.
SIM kart'la tableti de telefon olarak kullanamazsınız zaten o niyetle alıyorsanızKardeşim telefon... Telefon yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sim kartından vazgeçtim, videoyuda izledim ipad daha mantıklı teşekkürler @Nachi @Evil Belief
Kardeşime alacaktık dedik sim kartlı olsun sonra telefon istemesin diye sonradan anladım bendeSIM kart'la tableti de telefon olarak kullanamazsınız zaten o niyetle alıyorsanız
Doğru seçim, hayırlı olsun![]()
Bütçe artarsa 128gb tavsiye ederim.Kardeşime alacaktık dedik sim kartlı olsun sonra telefon istemesin diye sonradan anladım bende