CSGO klibim nasıl ?

Ne yapmam lazım aimim mi kötü movementlar mı kötü ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemcim i 5 3.nesil ms 10lara çıkıyor birde klip programı çalışmıyor
Sen oyunu klip almak için oynuyorsan vay haline.

Ne yapmam lazım aimim mi kötü movementlar mı kötü ?

işlemcim i 5 3.nesil ms 10lara çıkıyor birde klip programı çalışmıyor
knkm amacım kötülemek değildi anlamışsındır zaten ama supreme global eloya göre çok yavaş kalıyorsun aim ve tepkimelerin çok çok çok yavaş

Karşındaki Adamlar Gel Beni Vur Diye Duruyorlar Çoğu Yerde Tam Silver Maçı.

knkm amacım kötülemek değildi anlamışsındır zaten ama supreme global eloya göre çok yavaş kalıyorsun aim ve tepkimelerin çok çok çok yavaş
Deagle ile seri seri sıkınca mermiler Allah katına gidiyor ve malesef çalışma masasında oynadığım için genelde solumda adam varsa mouseu kaldırıp sağıma götürüyorum sensim çok düşük çünkü fakat bundan böyle seri olmaya çalışacağım yorumunuz için çok teşekkür ederim <3

Deagle ile seri seri sıkınca mermiler Allah katına gidiyor ve malesef çalışma masasında oynadığım için genelde solumda adam varsa mouseu kaldırıp sağıma götürüyorum sensim çok düşük çünkü fakat bundan böyle seri olmaya çalışacağım yorumunuz için çok teşekkür ederim <3
deagle da üst cross çizgisini adamın kafası ile gövde arasında tutmaya çalış

supreme global arası rekabetçi maçında karşıya gelen takıma bak ben olsaydım karşıya bordo bereliler gelirdi
Bu arada arkadaşlar banada bordobereliler geliyorda ben onları neden koyayım yaptığım güzel vuruşları koymam gerekmez mi ?

Bu arada arkadaşlar banada bordobereliler geliyorda ben onları neden koyayım yaptığım güzel vuruşları koymam gerekmez mi ?
gerekir ama 0:05 deki adam infon varken neden gidipte mide baktı anlamadım bunlar düşük rankta olan hareketler o aklımı karıştırdı

bide elinde bombayla çıkmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,710
Üyeler
199,210
Son üye
taha2501

Geri