bir de o var.Uzay mühendisliğine Türkiye'de ekmek yok onu ele eğer yurtdışına gitmeyeceksen.
Bizim istememiz önemli değil sen hangi bölümü istiyorsun?erciyes bilgisayar erciyes elektirk elektronik erciyes uzay mühendisliği agü makine sizce hangisi ?
bilgisayar okursan bölümünle alakalı anca iş bulursun uzay mühendisliğinde aç kalırsın maalesef elektrik elektronik hakkında bilgim yokerciyes bilgisayar erciyes elektirk elektronik erciyes uzay mühendisliği agü makine sizce hangisi ?
karasız kaldım fikir almak istedim bölümlerde okuyan vs var mı diye ? bilgisayar elektirk elektronik ve uzay arasında bu bölümlerden mezun olan vs varsa yardım edebilir diye düşündümBizim istememiz önemli değil sen hangi bölümü istiyorsun?
Senin ilerde dediğin 300 yıl sonrası güzel kardeşimöyle tabii ama türk uzay kurumu falan kuruldu yabelki ilerde lazım olursa falan
teşşekür ederim yazılım vs öğrenmek istiyorum 0 dan bir alet yapmak içinde devreleri vs bilmem lazım elektirk okuyup dışardan yazılım takviseyi mi alsam acaba ?bilgisayar okursan bölümünle alakalı anca iş bulursun uzay mühendisliğinde aç kalırsın maalesef elektrik elektronik hakkında bilgim yok
hahahhah doğru olabilir yarın ne olacağı belli değil sanki o bölümün yurt dışı imkanı fazla gibi geldi bana.Senin ilerde dediğin 300 yıl sonrası güzel kardeşimEğer programcılık içerisinde alanımı seçebilirim diyorsan bilgisayara girerdim.
teşşekür ederim yazılım vs öğrenmek istiyorum 0 dan bir alet yapmak içinde devreleri vs bilmem lazım elektirk okuyup dışardan yazılım takviseyi mi alsam acaba ?
dışardan alacağım yazılım bilgisi ile yazılım mühendisi kadar yazılım öğrenebilir miyim ?