ticari mi istiyorsunuzbabamı ikna edebildim doblo felan almaya ıvır zıvır işe yardımcı olurmusunuz![]()
Hayırlı olsun karşimmbabamı ikna edebildim doblo felan almaya ıvır zıvır işe yardımcı olurmusunuz![]()
Caddy hem aile hem konfor hem ticari içindaha almadık bipper 1.3 comfortu satıcaz yenisini alıcaz
daha almadık bipper 1.3 comfortu satıcaz yenisini alıcaz
doblo düşünüyordumdaconnect düşünebilirsiniz aga ticarilerde en iyi yol tutuşuna sahip ve parçası ucuzFord Transit Connect Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Transit Connect fiyatları ve modellerinin en güncel ilanları sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
doblo olarak en iyi dobloyu gösterirmisiniz 135000 tl ye kadar çıkabilirizconnect düşünebilirsiniz aga ticarilerde en iyi yol tutuşuna sahip ve parçası ucuzFord Transit Connect Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Transit Connect fiyatları ve modellerinin en güncel ilanları sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
doblo düşünüyordumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
doblo olarak en iyi dobloyu gösterirmisiniz 135000 TL ye kadar çıkabiliriz
dizel aracın çok masrafı yokmu dostum61,000 de daha temizini bu fiyata zor bulursunFiat Doblo Panorama Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Fiat Doblo Panorama fiyatları ve modellerinin en güncel ilanları sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
hayır 11 sene citroen berlingo 1.6 HDİ kullandık ve araça tam anlamıyla eşşek gibi bindik el frenleri mi dersin 5000 devirin altında vites atmamak mı dersin aklına gelebilecek her şeyi yaptık hatta 80 ile meton kasisten bile uçtuk arabanın sadece motor muhafaza kapağı düştüdizel aracın çok masrafı yokmu dostum
ama yeni 2018 model doblolar az yakıyor ve dizelden masraf olarak çok azmışhayır 11 sene citroen berlingo 1.6 HDİ kullandık ve araça tam anlamıyla eşşek gibi bindik el frenleri mi dersin 5000 devirin altında vites atmamak mı dersin aklına gelebilecek her şeyi yaptık hatta 80 ile meton kasisten bile uçtuk arabanın sadece motor muhafaza kapağı düştü
yani bu 11 sene içerisinde 8000 tlden başka masraf çıkarmadı bize ve aracı tam 1 ay önce satıp seat arona fr aldık