Alper19053162
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen ben de öyle düşünüyorum ama kardeşim ceza avukatı değil ki bu .Yinede biraz abartı geldi ama arkadaşlaar sağolsun avukatın da vicdanından 16 bine indikDostum avukatlık paraları böyle ben de hukuk okumak istiyorum biraz araştırıyorum 24 bin iyi bir avukat için normal bir fiyat. Delillerin olması yeterli değil avukat olmadığı sürece delillerin çürütülebilir olduğunu unutmayalım lütfen. Tabii bu delil zina yaparken ki görüntüyse orası ayrı. 24 bin normal bir fiyat gibi iyi bir avukat için ama o kadar vermek ister misiniz tartışılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler doğru söylüyorsun ben sadece boşanma olarak baktım16 fazla mı dostum ? Buna sadece boşanma davası olarak bakmayın lütfen bunun velayeti var malk mülk varsa o kısımları var bunların hepsiyle ilgileniyor o avukat. Çok normal bence 24 bin hele de adını duyurmuş bir avukat için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ortada zina sonucu evlilik dışı oluşan cocuk var daha ne delil gerekiyor kiDostum avukatlık paraları böyle ben de hukuk okumak istiyorum biraz araştırıyorum 24 bin iyi bir avukat için normal bir fiyat. Delillerin olması yeterli değil avukat olmadığı sürece delillerin çürütülebilir olduğunu unutmayalım lütfen. Tabii bu delil zina yaparken ki görüntüyse orası ayrı. 24 bin normal bir fiyat gibi iyi bir avukat için ama o kadar vermek ister misiniz tartışılır.