BOŞANMA DAVASI

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostum avukatlık paraları böyle ben de hukuk okumak istiyorum biraz araştırıyorum 24 bin iyi bir avukat için normal bir fiyat. Delillerin olması yeterli değil avukat olmadığı sürece delillerin çürütülebilir olduğunu unutmayalım lütfen. Tabii bu delil zina yaparken ki görüntüyse orası ayrı. 24 bin normal bir fiyat gibi iyi bir avukat için ama o kadar vermek ister misiniz tartışılır.
aynen ben de öyle düşünüyorum ama kardeşim ceza avukatı değil ki bu .Yinede biraz abartı geldi ama arkadaşlaar sağolsun avukatın da vicdanından 16 bine indik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 fazla mı dostum ? Buna sadece boşanma davası olarak bakmayın lütfen bunun velayeti var malk mülk varsa o kısımları var bunların hepsiyle ilgileniyor o avukat. Çok normal bence 24 bin hele de adını duyurmuş bir avukat için.
teşekkürler doğru söylüyorsun ben sadece boşanma olarak baktım

Dostum avukatlık paraları böyle ben de hukuk okumak istiyorum biraz araştırıyorum 24 bin iyi bir avukat için normal bir fiyat. Delillerin olması yeterli değil avukat olmadığı sürece delillerin çürütülebilir olduğunu unutmayalım lütfen. Tabii bu delil zina yaparken ki görüntüyse orası ayrı. 24 bin normal bir fiyat gibi iyi bir avukat için ama o kadar vermek ister misiniz tartışılır.
ortada zina sonucu evlilik dışı oluşan cocuk var daha ne delil gerekiyor ki :D

@snowfoxstache
Şahsi fikrini kendini sakla git istediğin bölümde takıl.
Burası konu dışı adam istediği konuyu açar kurallara uygun olduğu sürece. Gir diğer teknoloji forumlarının konu dışına bi göz gezdir istersen. Adı üstünde KONU DIŞI kimsenin konusunu baltalama ve bence en iyisi mesajlarını silip başlıktan çık git.

senin anlattığın olay sayesinde 16 bine indi Sağol

aynen öyle sanki ceza avukatı.Bürosu ve calıstırdığı avukatlar var da sonuçta boşanma davası :D 16 ya indi sağolsun 16 bin lira da ünlü olduğu için iyidir herhalde
8 binlik bir yazı yazmışımda haberim yokmuş :)

istanbul

teşekkürler
Tanıdığım avukat arkadaşlarım var istersen. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Ama öyle ünlü değiller :)

Son düzenleme:

Tanıdığım avukat arkadaşlarım var istersen. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Ama öyle ünlü değiller :)
düşünmen yeter teşekkür ederim :D sadece fiyat konusunda takıldım fiyatta anormallik yoksa bu avukatı tutmayı düşünüyorum

senin yazdıklarınla bilgilerimi birleştirdim hak verdi uğraşmayacağı için çok indirim sağladı

@snowfoxstache
Şahsi fikrini kendini sakla git istediğin bölümde takıl.
Burası konu dışı adam istediği konuyu açar kurallara uygun olduğu sürece. Gir diğer teknoloji forumlarının konu dışına bi göz gezdir istersen. Adı üstünde KONU DIŞI kimsenin konusunu baltalama ve bence en iyisi mesajlarını silip başlıktan çık git.
++ boşver ya slak işte

aynen ben de öyle düşünüyorum ama kardeşim ceza avukatı değil ki bu .Yinede biraz abartı geldi ama arkadaşlaar sağolsun avukatın da vicdanından 16 bine indik

teşekkürler doğru söylüyorsun ben sadece boşanma olarak baktım

ortada zina sonucu evlilik dışı oluşan cocuk var daha ne delil gerekiyor ki :D
çocuk nedir ya resmen pes

Neyse Technopat'te açılacak bir kötüleme konusu daha...
aqa saçmasapan konuşuyor hadsiz işine gelmeyince fikrimi syöledim diyor ulan terbiyesiz abdullah abi bişi demiyo sen kimsin bişi diyosun neymiş burası teknoloji forumu kimse sana avukat tutacak değil konu dışı burası istediği şeyi yazar adam

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,830
Üyeler
187,892
Son üye
RyzenBedo