Amerika'dan gpu almak istiyorum.

Bir hafta olmadı 10.600 TL ye Zotac 3070 ti gördükten sonra bu fiyatlara hiç akıl sır erdiremiyorum.Teşekkür ederim hocam hemen de bulup link atmışsınız zahmet oldu.
yok canım bende bakıyorum yurtdışından bende görmüş oldum şuan amazon.comtrde 3070ti var asus tuf 10.143 tl

yok canım bende bakıyorum yurtdışından bende görmüş oldum şuan amazon.comtrde 3070ti var asus tuf 10.143 TL
Almam .Mining yapmayacağım zaten.Ofis için sistem kuracağım herşeyim hazır gpu almadım almadıkça iyice çıktı fiyatları can sıkıcı hale dönüştü iyice.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun hocam daha bulursam atacağım
TR fiyatı bile daha ucuz değil mi bunların?
3080Ti sözde 1000$ dan çıkacaktı…

Merhaba,
arkadaşım Amerika 'da birkaç gün içinde ülkemize dönecek.Gpu satın almak istiyorum
Ekran kartı satın alabileceğim bir web sitesi veya mağaza hangileri yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşın daha iyi bilmez mi sonuçta orada olan o.

Micro centerdan bakabilir, stokları aşırı fazla ve normal bir mağaza gibi gidip kasaya götürüp alıyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's
Tabii 3080ti daha iyi olucaktır bugün gaming gecesinde 17.000tlye vardı.AMD tarafınada bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Micro centerdan bakabilir, stokları aşırı fazla ve normal bir mağaza gibi gidip kasaya götürüp alıyorsun
Evet micro center baya iyi söylemeyi unutmuşum buradan alabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,931
Üyeler
186,815
Son üye
ida64
Geri