Yok zaten normal sitelerde fiyatı 160 tl ama benim seçtiğim rengi yokben u.s. polonunkini 250tlye almistim 2yil once bence 150tlye orjinal nike zor
100 lerce örnek verebilirim hatta herkesin diline dolanan 2 ürün var birisi Xiaomi Airdots diğeri Artic Mx- 4 termal macun bu 2 ürünün sahtesi çok fazla satıldı sahte ürünler her daim satılabiliyor.n11 ve trendyol gibi platformda satcıyız bu platformda kimse çakma ürün satamaz.
Yüksek ihtimal orjinaldir.Yok zaten normal sitelerde fiyatı 160 TL ama benim seçtiğim rengi yok
erce örnek verebilirim herkesin diline dolanan 2 ürün var birisi Xiaomi Aird
istisnai durumlar olabilir satıcı ürüne orijinal diyor ve çakma ürün gönderiyorsa gerekli merciilere durumu iletirsiniz gereğini yapar.100 lerce örnek verebilirim hatta herkesin diline dolanan 2 ürün var birisi Xiaomi Airdots diğeri Artic Mx- 4 termal macun bu 2 ürünün sahtesi çok fazla satıldı sahte ürünler her daim satılabiliyor.
Evet yasal değil ama satıcılar satıyor dikkat etmek lazım ve bazen platformlarda satıcıdan yana olabiliyor. Misal yorumu yayinlamama ,sahte yorumlar ve iadeyi zorlaştırma gibi.istisnai durumlar olabilir satıcı ürüne orijinal diyor ve çakma ürün gönderiyorsa gerekli merciilere durumu iletirsiniz gereğini yapar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onun dışında trendyol n11 gibi platformlarda çakma ürün satmak yasal değil.