Nike Okul Çantası Orijinal mi?

jaxlit

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba okul başlayacağı için sırt çantası alıcam N11'den 149TL'ye bir Nike buldum ama N11'de ki çanta sizce orijinal midir ? Markası Nike Elemental Backpack 2.0

n11 ve trendyol gibi platformda satcıyız bu platformda kimse çakma ürün satamaz.

ben u.s. polonunkini 250tlye almistim 2yil once bence 150tlye orjinal nike zor

n11 ve trendyol gibi platformda satcıyız bu platformda kimse çakma ürün satamaz.
100 lerce örnek verebilirim hatta herkesin diline dolanan 2 ürün var birisi Xiaomi Airdots diğeri Artic Mx- 4 termal macun bu 2 ürünün sahtesi çok fazla satıldı sahte ürünler her daim satılabiliyor.

erce örnek verebilirim herkesin diline dolanan 2 ürün var birisi Xiaomi Aird

100 lerce örnek verebilirim hatta herkesin diline dolanan 2 ürün var birisi Xiaomi Airdots diğeri Artic Mx- 4 termal macun bu 2 ürünün sahtesi çok fazla satıldı sahte ürünler her daim satılabiliyor.
istisnai durumlar olabilir satıcı ürüne orijinal diyor ve çakma ürün gönderiyorsa gerekli merciilere durumu iletirsiniz gereğini yapar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onun dışında trendyol n11 gibi platformlarda çakma ürün satmak yasal değil.

istisnai durumlar olabilir satıcı ürüne orijinal diyor ve çakma ürün gönderiyorsa gerekli merciilere durumu iletirsiniz gereğini yapar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onun dışında trendyol n11 gibi platformlarda çakma ürün satmak yasal değil.
Evet yasal değil ama satıcılar satıyor dikkat etmek lazım ve bazen platformlarda satıcıdan yana olabiliyor. Misal yorumu yayinlamama ,sahte yorumlar ve iadeyi zorlaştırma gibi.

Geri