Logitech G305 Adam Vuramama Hatası

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
Merhaba,

Arkadaşlar bende Corsair katar pro wireless vardı, onunla Valorant' ta adam vurabiliyordum PMW 3325

Logitech G305 aldım Hero sensör var 400 IPS 40G

4 katı fazla IPS var, 4 katı fazla adam vurmam gerekmiyor mu bu ne saçmalık o kadar para verdim.

Logitech ayıp etti.

Merhaba,

Arkadaşlar bende Corsair katar pro wireless vardı, onunla Valorant' ta adam vurabiliyordum PMW 3325

4 katı fazla IPS var, 4 katı fazla adam vurmam gerekmiyor mu bu ne saçmalık o kadar para verdim.

Logitech ayıp etti.
Dostum her şey sensör cart curt değil. Bir mouseun ele oturuşu çok önemlidir. Bu mouse hiç de ele oturan düzgün bir yapısı varmış gibi gelmedi bana. Eski internet kafe mouselarına benziyor yapısı.
1629832144532.png

Son düzenleme:
hocam her şey sensör ıps değil ele oturuş daha önemli int kafade razer deathdedtet kullanıyor işe adı neyse unuttum 10kill ile csgodan çıkıyorum evde g300sle 30/35kill alıyorum

Merhaba,

Logitech ayıp etti.
30 tllik preo mouse ile 40 kill alıyordum. Corsair M55 Rgb Pro aldım hala 40 adam vuruyorum :kekw:

Eğlence kısmına açtım konuyu, şakasınaydı bayağıdır Valorant oynamıyordum o yüzden vuramadım.

Logitech G27 Varken, Forza Horizon 4 varken Valorantı neyleyeyim.

Eğlence kısmına açtım konuyu, şakasınaydı bayağıdır Valorant oynamıyordum o yüzden vuramadım.

Logitech G27 Varken, Forza Horizon 4 varken Valorantı neyleyeyim.
e bendede momo var hocam forza oynatmıyor ama ets oynuyorum gt730un oynattığı kadar tabi :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,973
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri