240 gb ssd günümüz için yeterlimi

Elinde HDD yoksa 240GB baya yetersiz.Günümüzde min. 480GB tercih edilmeli.HDD varsa 240 idare eder.

240 mı 480 gb SSD mi alsam karar veremedim hangisi bize yeter
240gb ssd kullanıyorum pc m kötü olduğu için pek oyun olmamasına rağmen depolama az kalıyor.Online oyun oynayan insanlar için az kalabilir.

hdd varsa dostum 240 işini görecek sanıyorumki elinde hdd yok şöyle diyim oynadığın oyuna bağlı her gün stabil arkadaşlarla felan 2 3 oyun giren biriysen 240 uzun süre götürür ama 4 5 oyun dan sonrası için 480 şart ben sana 480 tavsiye ederim zaten en az 3 4 oyun oynuyosundur al kafan rahat olsun ilerde de tak bi 1tb 500gb hdd keyfine bak

HDD varsa dostum 240 işini görecek sanıyorumki elinde HDD yok şöyle diyim oynadığın oyuna bağlı her gün stabil arkadaşlarla felan 2 3 oyun giren biriysen 240 uzun süre götürür ama 4 5 oyun dan sonrası için 480 şart ben sana 480 tavsiye ederim zaten en az 3 4 oyun oynuyosundur al kafan rahat olsun ilerde de tak bi 1tb 500gb HDD keyfine bak
480 min kaç oyun alır

240 mı 480 gb SSD mi alsam karar veremedim hangisi bize yeter
oynadığın oyunlara bağlı.csgo lol tarzı oynuyorsan hep yeter ama hikaye oyunları gta 5 forza horizon 4 falan yükleyemezsin bana 480 bile yetmiyor hatta.forza horizon 4 le gta 5 i yan yana indirsem diğerlerini silmek zorunda kalıyorum

HDD Veya başka bir Depolama birimi yoksa Yetersiz.

bence bütçen 450₺ civarı ise 480gb al 240gb çok kötü bir değer değil ama ssd ye daha fazla oyun kurarsın oyunlarda vakit kaybetmezsin

Geri