Giriş yapmadıysan sıkıntı olmaz bence.Arkadaşlar merhaba, linkin sahte olduğunu biliyordum ancak yine de telefon üzerinden tıkladım ancak giriş yapmadım. Bu durumda steam hesabıma bir şey olur mu ?
Alıntıyı görüntüle
bende farkında bir şekilde tıkladım, resimde de gördüğünüz gibi yazıyı yazdıktan sonra tıkladım ancak ukte düştü içime.bende tıkladım ama farkında bi şekilde tıkladım. Hesap v.s vermessen sorun yok. Verdiysen steam hesabın gitti.
(Konu Dışı: Benim bi arkadaşım tıklamıştı discord'dan steamden hep link atıyordu. En sonunda ban yedi.)
Sanmıyorum bende tıkladım çünkü hemde bile bile bakmak için ama bir şey olmadı linkten steam hesabına girmediğin sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.Arkadaşlar merhaba, linkin sahte olduğunu biliyordum ancak yine de telefon üzerinden tıkladım ancak giriş yapmadım. Bu durumda steam hesabıma bir şey olur mu ?
Alıntıyı görüntüle
gayet başarılı yapmışlar bu arada siteyi, bıçağı görünce insanlar girebilir yani hesabını bire bir yapmışlar.Sanmıyorum bende tıkladım çünkü hemde bile bile bakmak için ama bir şey olmadı linkten steam hesabına girmediğin sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Yok bi sorun olmaz. İp logger belki olabilir ama zannetmiyorum.bende farkında bir şekilde tıkladım, resimde de gördüğünüz gibi yazıyı yazdıktan sonra tıkladım ancak ukte düştü içime.
Aynengayet başarılı yapmışlar bu arada siteyi, bıçağı görünce insanlar girebilir yani hesabını bire bir yapmışlar.