Yardım Çakma steam linkine tıkladım

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,366
Arkadaşlar merhaba, linkin sahte olduğunu biliyorum ancak yine de merakımdan telefon üzerinden tıkladım ancak giriş yapmadım. Bu durumda steam hesabıma bir şey olur mu ?
1630347205023.png

Son düzenleme:
Sorun olacağını zannetmiyorum.

Olmaz.

bende tıkladım ama farkında bi şekilde tıkladım. Hesap v.s vermessen sorun yok. Verdiysen steam hesabın gitti.
(Konu Dışı: Benim bi arkadaşım tıklamıştı discord'dan steamden hep link atıyordu. En sonunda ban yedi.)

bende tıkladım ama farkında bi şekilde tıkladım. Hesap v.s vermessen sorun yok. Verdiysen steam hesabın gitti.
(Konu Dışı: Benim bi arkadaşım tıklamıştı discord'dan steamden hep link atıyordu. En sonunda ban yedi.)
bende farkında bir şekilde tıkladım, resimde de gördüğünüz gibi yazıyı yazdıktan sonra tıkladım ancak ukte düştü içime.

Arkadaşlar merhaba, linkin sahte olduğunu biliyordum ancak yine de telefon üzerinden tıkladım ancak giriş yapmadım. Bu durumda steam hesabıma bir şey olur mu ?
Alıntıyı görüntüle
Sanmıyorum bende tıkladım çünkü hemde bile bile bakmak için ama bir şey olmadı linkten steam hesabına girmediğin sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Sanmıyorum bende tıkladım çünkü hemde bile bile bakmak için ama bir şey olmadı linkten steam hesabına girmediğin sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.
gayet başarılı yapmışlar bu arada siteyi, bıçağı görünce insanlar girebilir yani hesabını bire bir yapmışlar.

bende farkında bir şekilde tıkladım, resimde de gördüğünüz gibi yazıyı yazdıktan sonra tıkladım ancak ukte düştü içime.
Yok bi sorun olmaz. İp logger belki olabilir ama zannetmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,574
Üyeler
174,397
Son üye
asadager53
Geri