Nereden Elektronik Sigara alabilirim?

Selam arkadaşlar, internetten E-Sigara alacağım fakat nereden alacağımı bilmiyorum. Aliexpresste gümrük takılma olayı falan varmış onun için Türkiye den almak istiyorum. Kaliteli ve güvenilir bir siteden öneri yapabilir misiniz?
buharkeyf.com
elektroniksigaravip4.com

ikisinden de daha önce likit alışverişi yaptım bir sorun yaşamadım bir arkadaşım buharkeyten eleaf stick pro aldı o da sorunsuz orijinaldi.

18+ iseniz tütüncülerde var sanırım oralardan alabiliyorsunuz galiba.

Selam arkadaşlar, internetten E-Sigara alacağım fakat nereden alacağımı bilmiyorum. Aliexpresste gümrük takılma olayı falan varmış onun için Türkiye den almak istiyorum. Kaliteli ve güvenilir bir siteden öneri yapabilir misiniz?
Çarşıda bu tarz şeyleri satan yerler olur oraları bulup oralardan alabilirsin

bende var evde duruyor üniye giderken yanımda götürüp yük etmek istemiyorum, ortadaki pamuk kısmı varya eskimişti bende çıkardım yeni pamuk alırım diye öylece kaldı şuanda kullanılmıyor uygun fiyata bırakabilirim.

Geri