IPhone için kılıf ve şarj aleti önerisi

Hestla

80+
Reaksiyon skoru
106
Herkese selam telefonumu aldım YouTube'dan video izlediğimde orijinal şarj kablosu ve adaptörü kullanılmasını tavsiye ediyorlar Apple resmi sitesinden almak mantıklı mı yoksa daha uyguna satılan orijinal adı altında (sahte de olabilir güvenmiyorum) ürünler alınır mı? Ya da tavsiye ettiğiniz bir şarj adaptörü ve kablosu öneriniz var mı? Ayrıca telefonum mor kılıf alacağım sanırım mor olanlarda en güzel şeffaf kılıf duruyormuş güzel sağlam kaliteli kılıf ve ekran koruyucu tavsiyenizi bekliyorum, ayrıca tam emin değilim fakat MagSafe kılıfla uyumlu mıknatıslı kartlık tarzı gibi bir şey varmış onun adı tam ne olarak geçiyor ve onu nereden alabilirim? Çok teşekkür ederim herkese şimdiden.

baseus şarj aleti alabilirsin hocam uzunca zamandır kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran koruyucu ise spigen biraz tuzlu fiyatı 700tl bandında ama bana göre tek geçerim spigen markasını.Çakma 150-200 liralık magsafe kılıflarda iş görüyor kartlık olayu ise kesin amazonda vardır

(yazmayı unutmuşum 14 pro kullanıyorum)

ekran koruyucu ise spigen biraz tuzlu fiyatı 700tl bandında ama bana göre tek geçerim spigen markasını.Çakma 150-200 liralık magsafe kılıflarda iş görüyor kartlık olayu ise kesin amazonda vardır
Hocam o kadar para verdik valla spigense ondan alayım direkt koruma altına alayım telefonu böyle çok geriliyorum :D kılıf olarak çakma değil de sağlam bi magsafe özellikli kılıf bulmak zor mudur sonuçta kılıfta önemli

bunların hepsi yeterli herhalde hocam

Herkese selam telefonumu aldım YouTube'dan video izlediğimde orijinal şarj kablosu ve adaptörü kullanılmasını tavsiye ediyorlar Apple resmi sitesinden almak mantıklı mı yoksa daha uyguna satılan orijinal adı altında (sahte de olabilir güvenmiyorum) ürünler alınır mı? Ya da tavsiye ettiğiniz bir şarj adaptörü ve kablosu öneriniz var mı? Ayrıca telefonum mor kılıf alacağım sanırım mor olanlarda en güzel şeffaf kılıf duruyormuş güzel sağlam kaliteli kılıf ve ekran koruyucu tavsiyenizi bekliyorum, ayrıca tam emin değilim fakat MagSafe kılıfla uyumlu mıknatıslı kartlık tarzı gibi bir şey varmış onun adı tam ne olarak geçiyor ve onu nereden alabilirim? Çok teşekkür ederim herkese şimdiden.

kesinlikle çakma kılıf önermiyorum. 14 pro kullanıyorum cok kaliteli olmayan bi kılıf aldım kullandım ne olabilir ki dedim. Telefon yere düştü çok fazla sertte değil. Kılıf iplikliydi arka cam full kırıldı tuz buz oldu telefonu yeni almıştım. Almışken güzel bir kılıf almalısın bencee

attığım kılıf silikon değil pleksi tarzda ssert olanlardan ama tabii ki de kusursuz koruma olmaz etrafına zırh yapmadığımız sürece

bunların hepsi yeterli herhalde hocam
Teşekkür ederim hocam anladım şimdi muhabbeti kılıf magsafe özelllikli olması lazım aynı şekilde kartlığında bir de izlediğim videolarda 5w klasik şarj tercih edin diyorlar acaba hızlı şarj zarar verir mi telefona

Teşekkür ederim hocam anladım şimdi muhabbeti kılıf magsafe özelllikli olması lazım aynı şekilde kartlığında bir de izlediğim videolarda 5w klasik şarj tercih edin diyorlar acaba hızlı şarj zarar verir mi telefona
yok hocam 5w tarih oldu

yok hocam 5w tarih oldu
Teşekkür ederim 20w kullanacağım umarım sorun çıkartmaz çünkü gece yatmadan şarja takıyorum şarjda dizi falan izlerken uyuyorum biraz pil sağlığını etkileyebilir diye düşünüyorum :(

hocam şarjda telefonla ilgilenmek sıkıntı biraz bence davranışı bırakın derim

bende size önerince kılıf ve koruyucu cam sipariş ettim şimdi

hocam şarjda telefonla ilgilenmek sıkıntı biraz bence davranışı bırakın derim

bende size önerince kılıf ve koruyucu cam sipariş ettim şimdi
Teşekkürler hocam spigen şarj adaptörü ile baseus şarj kablosu siparişi verdim

Geri