Fiyatı nedir? 2200 TL'den fazla vermezdim ben. GM 20 Pro bakılabilir. Türkiye'de satışını bulamadım.Samsung Galaxy A41 nasıldır, alınır mı ?
Yurtdışından getirildi 1000 TL olarak alabilirim. Kayıt dışı telefon J1 Ace İMEİ atarsam ne gibi değişiklikler olur ?Fiyatı nedir? 2200 TL'den fazla vermezdim ben. GM 20 Pro bakılabilir. Türkiye'de satışını bulamadım.
Farklı telefon olduğu için sorun oluşur mu bilemem. Ama imei kayıt 2006 TL yapıyor. Eğer bir şekilde yapardanız gayet güzel olur.Yurtdışından getirildi 1000 TL olarak alabilirim. Kayıt dışı telefon J1 Ace İMEİ atarsam ne gibi değişiklikler olur ?
J1 ace imesi atabilirsin sorun yokYurtdışından getirildi 1000 TL olarak alabilirim. Kayıt dışı telefon J1 Ace İMEİ atarsam ne gibi değişiklikler olur ?
A30'un daha küçük ekranlı sürümü. Malezya ve Hindistan'da sunuldu, Türkiye'de ithalatçı firma garantili olarak satılıyordu. Fena değil ama vereceğiniz para kaç lira? Eskidi çünkü artık.Samsung Galaxy A41 nasıldır, alınır mı ?
imei konusunda sıkıntı olmaz hocamYurtdışından getirildi 1000 TL olarak alabilirim. Kayıt dışı telefon J1 Ace İMEİ atarsam ne gibi değişiklikler olur ?
1000tl bedava hocam1000 TL
Bana da öyle geldi, J7 Prime telefona farklı bir marka İMEİ atıldığı için Samsung uygulamaları kullanılmıyordu fakat Samsung İMEİ atılırsa aynı sorunla karşılaşır mıyım diye şüphe ettim.imei konusunda sıkıntı olmaz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1000tl bedava hocam
yok hocam sadece farklı marka imeilerinde oluyor o sıkıntılarBana da öyle geldi, J7 Prime telefona farklı bir marka İMEİ atıldığı için Samsung uygulamaları kullanılmıyordu fakat Samsung İMEİ atılırsa aynı sorunla karşılaşır mıyım diye şüphe ettim.
1000tl ye alınabilir.1000 TL