valorant troll takım

merhabalar
sürekli oyunda troll takımlar geliyor ve oyunun içine ediyolar
ve bundan bıktım artık
ben bunları nasıl banlata bilirim
veya ben bunalrdan kalıcı olarak nasıl kurtulabilirim

1 arkadaşımla oynuyorum
bornz 2 yim,

sürekli böyle troll takımlar yüzüne rank atlayamıyorum
Demir, Bronz ELO'ların genel sorunu. Yurtdışı sunucularında oynamak en mantıklı fikir.

EU da oynamak için nereden girmemiz gerekiyordu
Frankfurt 1 2 vs. Pingin nerede düşükse onları seç. Lobide kartının üstündeki internet bağlantısı ikonuna tıkla oradan seç

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.
Discord sunucularında 1-2 kişi bul kendine. Ayrıca 1v5-4 atmaya çalış. Kendini takıma bağlama.

Takım oyununda takıma bağlı oynamamak kadar saçma bir şey yok. 48 vurduğum maçı kaybettiğimi biliyorum bireysel oynadığım için.
Doğrudur hocam. Yani şey durumlarda dedim, işte 1v4 falan kalır hani öyle pozisyonlar da iyi oynasın diye. Bende bazı sebeplerden oynayamıyorum oyunu, pek fazla şey bilmiyorum. Sadece genel konuştum.

Hepsinin ortak özelliği Türk olması. Aynısı Rainbow Six Siege'de var. Ne zaman türk gelse toxic, trol, küfürbaz, beyin yoksunu oluyor. Türk geldiği zaman takıma aha maç gg oldu diyorum. Adam ilk elden flame lemeye başlıyor.

Sizce R6'de yabancılar TK, küfür, teabag gibi şeyler yaparak oyunun içine etmiyor mu? Tam tersine yabancılar bunu Türklerden çok yapıyor. Oyunu saatlerce oynadım bırakmadan önce bir kaç sene geride, community'si atom bombası atılmış bir yerden çöp bir oyun.

Discord en mantıklı öneri burada, bir Valo sunucusu bulup oradan daha mantıklı oyuncular arayın kendinize. Çogu oyunda rastgele takım aramada çöp oyuncular gelmesi dogaldır.

Geri