Rehber Ücretsiz Orijinal Minecraft Migration Pelerin Nasıl Alınır?

Akın Taşkan

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,735
Hasss... lan dediğinizi duyar gibiyim, ama durun sakin, bu yolla modsuz, herkesin görebileceği bir pelerin elde edeceksiniz :)
Bize gereken tek şey her şeyi değişebilen ve mailini bildiğiniz bir orijinal premium hesap.

Minecraft oyuncuları bilirler ki Minecraft'da pelerin almanın 4 yolu vardır:

1- Minecon etkinliklerine katılıp özel pelerinlerden almak.
2- Minecraft için özel bir şeyler yapıp dikkat çekmek. (speedrun, bug keşfi vs. vs.)

Bu 2 yol orijinal olarak pelerin almanın yolları.
Diğer 2 yol ise mod ile alakalı.

3- Optifine pelerini para ile alıp sadece Optifine olan oyuncularda gözüken pelerin almak.
4- Özel launcherlardan para ile sadece o launcher kullanıcıları arasında gözüken pelerin almak.

İşte size hasss çektiren olay ilk 2 yolun bizim için çok zor olması. Kim gidecek bir pelerin için yurtdışına... (param olduğu anda giderim)
Kim uğraşacak saatlerce speedrunla, bug aramakla...

Şimdi gelelim çözüme.
Microsoft Mojang hesaplarını Microsoft hesabına göç ettiriyor. Bu zorunlu tanışmaya bedel olarak da Migrator adlı pelerini Microsoft, mültecilerine yardım fonu olarak çıkartıyor.
İlk adım orijinal launcherdaki bu yazının sonundaki bağlantı linkine tıklayın.

Image_38.jpg

Sonra Minecraft.net sitesi üzerinden hesabınıza giriş yapın.

Image_39.jpg

Ardından resimdeki ''move my account'' bölümünden devam edin.

Image_40.jpg

Taşınma başladıktan sonra son bir kutucuk daha onaylayacaksınız, hesabınızın mail adresine bir doğrulama kodu gelecek.
O doğrulama kodunu sitedeki istenen yapıştırın.

Daha sonra sizi Microsoft hesabı oluşturmanız için outlook giriş kutucuğu gelecek. Oradan yeni bir outlook mail oluşturun ve ardından gelen sekmelerden profilinizi ayarlayın.

Image_41.jpg

Ardından birkaç onay kutucuğunu onaylayıp geçtikten sonra sizi alttaki sekmeye atacak. ''got it'' deyip taşınmayı tamamlıyoruz.

Image_42.jpg

Sayfayı yenileyin, biraz alta kaydırınca pelerininiz eklenmiş olduğunu göreceksiniz.

Image_43.jpg

Son olarak ise orijinal launcherin köşesinden kendi çıkış yapmadıysa çıkış yapın ve ''Microsoft Login'' kısmından, hesabı taşırken oluşturduğunuz outlook hesabınız ile giriş yapın. Oyuna geldiğinizde pelerin eklenmiş olacak.
Image_44.jpg
Hala anlamadım diyen varsa video linki

Son düzenleme:
Hasss... lan dediğinizi duyar gibiyim, ama durun sakin, bu yolla modsuz, herkesin görebileceği bir pelerin elde edeceksiniz :)
Bize gereken tek şey her şeyi değişebilen ve mailini bildiğiniz bir orijinal premium hesap.

Minecraft oyuncuları bilirler ki Minecraft'da pelerin almanın 4 yolu vardır:

1- Minecon etkinliklerine katılıp özel pelerinlerden almak.
2- Minecraft için özel bir şeyler yapıp dikkat çekmek. (speedrun, bug keşfi vs. vs.)

Bu 2 yol orijinal olarak pelerin almanın yolları.
Diğer 2 yol ise mod ile alakalı.

3- Optifine pelerini para ile alıp sadece Optifine olan oyuncularda gözüken pelerin almak.
4- Özel launcherlardan para ile sadece o launcher kullanıcıları arasında gözüken pelerin almak.

İşte size hasss çektiren olay ilk 2 yolun bizim için çok zor olması. Kim gidecek bir pelerin için yurtdışına... (param olduğu anda giderim)
Kim uğraşacak saatlerce speedrunla, bug aramakla...

Şimdi gelelim çözüme.
Microsoft Mojang hesaplarını Microsoft hesabına göç ettiriyor. Bu zorunlu tanışmaya bedel olarak da Migrator adlı pelerini Microsoft, mültecilerine yardım fonu olarak çıkartıyor.
İlk adım orijinal launcherdaki bu yazının sonundaki bağlantı linkine tıklayın.

Alıntıyı görüntüle

Sonra Minecraft.net sitesi üzerinden hesabınıza giriş yapın.

Alıntıyı görüntüle

Ardından resimdeki ''move my account'' bölümünden devam edin.

Alıntıyı görüntüle

Taşınma başladıktan sonra son bir kutucuk daha onaylayacaksınız, hesabınızın mail adresine bir doğrulama kodu gelecek.
O doğrulama kodunu sitedeki istenen yapıştırın.

Daha sonra sizi Microsoft hesabı oluşturmanız için outlook giriş kutucuğu gelecek. Oradan yeni bir outlook mail oluşturun ve ardından gelen sekmelerden profilinizi ayarlayın.

Alıntıyı görüntüle

Ardından birkaç onay kutucuğunu onaylayıp geçtikten sonra sizi alttaki sekmeye atacak. ''got it'' deyip taşınmayı tamamlıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Sayfayı yenileyin, biraz alta kaydırınca pelerininiz eklenmiş olduğunu göreceksiniz.

Alıntıyı görüntüle

Son olarak ise orijinal launcherin köşesinden kendi çıkış yapmadıysa çıkış yapın ve ''Microsoft Login'' kısmından, hesabı taşırken oluşturduğunuz outlook hesabınız ile giriş yapın. Oyuna geldiğinizde pelerin eklenmiş olacak.
Hala anlamadım diyen varsa video linki
Bir şey diyeceğim.
Yarabbim halen şu oyun bölgesel fiyatlandırmaya giremiyor.

Aynen biraz pahalıya geliyor. (kur zımbırtısı)
Biraz mı?
O oyun için yurt dışında otursam o para gine fazla.
yav kaç yıllık oyun bunun ederi maksimum 10 euro.
Blizzard'a kızardım insaflıymışlar 10 euro ypaıyorlar oyunlarını arada ben ondan da ucuza aldım o ayrı mevzu ama bu oyuna TL desteği yok halen.
He microsofta taşınma sonucu TL gelebilir.

Hocam ben bunu daha önce yaptım ama multimc kullanıyordum modlu için fln ama desteklemiyormuş :(

Ne zamana kadar geçerli? Ayrıca şimdi hesap alsam bağlayıp alabiliyor muyum yoksa eski kullanıcı mı olmam gerek?

Spoiler tagını çok boş koymuşsun

Geri